Praf cu sclipici pentru corp - decoratiuni biodegradabile pentru corp, fata si par - Praf cu sclipici 10g (argintiu violet)

Codul: 88-274
95,00 lei 80,00 lei Preț fără TVA: 66,65 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Praf cu sclipici pentru corp - decoratiuni biodegradabile pentru corp, fata si par - Praf cu sclipici 10g (argintiu violet)- ideal pentru petreceri, festivaluri, sarbatori sau alte ocazii.

Protecția cumpărătorului

 • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
 • Garanție pentru produse - 24 de luni
 • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Praf sclipici pentru corp - decoratiuni biodegradabile pentru corp, fata si par - Praf sclipici 10g (argintiu violet)- ideal pentru petreceri, festivaluri, sarbatori sau alte ocazii. Acest praf cu sclipici va aduce puțină strălucire vieții tale. Va livra o notă strălucitoare pentru orice ocazie sau o noapte în oraș. De la festivaluri și concerte la nunți, rave, costume și spectacole. Praful strălucitor te va face cu siguranță să ieși în evidență într-un amestec de culori.

Decoratiuni stralucitoare - sclipici pentru corp si fata, par, barbie

Decorațiuni strălucitoare - sclipici pentru corp și față, păr, bărbie

Strălucește cu fiecare ocazie

Praful cu sclipici multicolor pentru diverse ocazii are cea mai înaltă calitate disponibilă și este biodegradabil . Sclipiciile strălucitoare adaugă o notă de strălucire pielii tale și sunt perfecte pentru ținutele de festival, precum și pentru utilizarea de zi cu zi. Sclipiciile sunt ușor de aplicat și potrivite pentru toate tipurile de piele.

natură sclipici sclipici Beluga sclipici praf pentru corp piele păr bărbie

Sigur și ușor de utilizat

Praful de sclipici Beluga este fabricat din materiale de înaltă calitate, este non-toxic și ecologic pentru piele și mediu . Cea mai înaltă clasă de sclipici va asigura o utilizare ușoară pe piele și rezultate de lungă durată. Amestecul colorat de praf cu sclipici strălucește pe piele fără a lăsa o amprentă de carbon.

pudră sclipici lucioasă Mix pentru corpul Beluga

Petreceri, Festivaluri, Sarbatori

Praful de sclipici este format din sclipici grosiere și fine care strălucesc și strălucesc. La soare și la lumină, pot crea un efect strălucitor fermecător , datorită căruia te poți remarca în mulțime la petreceri tematice, serbări, petreceri, baluri mascate și diverse festivaluri.

Decoratiuni corp lucios praf sclipici

Utilizați și în casă

Pe lângă faptul că este folosit în cosmetică, praful de sclipici îi va încânta pe meșterii de acasă astfel încât aceștia să poată implementa idei interesante și să-și facă mobilierul sau accesoriile de uz casnic deosebite cu sclipici. De asemenea, poate fi folosit în artă pentru a decora pahare, accesorii sau pentru a colora și completa textura produselor.

Pulbere cu sclipici Praf cu sclipici

Specificație:

 • Culoare: violet argintiu
 • Vegetarian
 • Biodegradabil
 • O gamă largă de utilizări
 • Fara materiale plastice!
 • Ambalaj 100% fără plastic
 • Materiale durabile și reciclate
 • Sclipiciul nostru este excelent pentru toate tipurile de piele, în special pentru pielea sensibilă și pielea bebelușilor
 • Bio Glitter este ușor și respirabil în comparație cu Glitterul din plastic
 • Fără testare pe animale


Conținutul pachetului:

1x praf cu sclipici argintiu violet 10g

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă