Arborele LED pentru aplicația de Crăciun controlat 2M - Twinkly Light Tree - 300 buc RGB + W + BT + Wi-Fi

Codul: 78-030
1.495,00 lei Preț fără TVA: 1.245,85 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Arborele LED pentru aplicația de Crăciun controlat 2M - Twinkly Light Tree - 300 buc RGB + W + BT + Wi-Fi. Control prin aplicație în smartphone.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Arborele LED pentru aplicația de Crăciun controlat 2M - Twinkly Light Tree - 300 buc RGB + W + BT + Wi-Fi. Control prin aplicație în smartphone. Copac cu lumini - Lumini pe care le vei iubi. Aceste lumini revoluționare cu copaci LED aduc decorațiuni unice de iluminat în casele noastre folosind cea mai recentă tehnologie. Arborele cu LED - luminile sunt controlate printr-o aplicație mobilă care este compatibilă cu Android și iOS . Arborele LED este format dintr-o bară centrală, care are o înălțime de 2 metri și 300 diode LED RGB + W color, întinse de sus în jos, diametrul cercului inferior este de 1 metru, culoarea cablului este neagră.

caracteristicile arborelui condus

Dispozitivele comunică între ele fără fir folosind Wi-Fi și Bluetooth . Puteți împerechea și controla 10 dispozitive de iluminare Twinkly simultan sau 4000 de LED-uri , cu același motiv de afișare și model. Puteți crea propriile animații uimitoare care vor umple și lumina întreaga cameră sau exterior. Luminile sunt proiectate pentru uz interior și exterior - protecție IP44 .

copac ușor sclipitor

Pom cu lumini - brad inteligent cu LED-uri TWINKLY - 300buc

brad cu led pentru smartphone

RGB + W mijloace de diode care lumini LED - uri pot face o nuanta de lumina RGB de 16 milioane de culori + W alb. Puteți regla intensitatea luminii și culoarea exactă din scala de culoare. Această ediție specială include integrarea inteligentă la domiciliu cu Google Assistant și Amazon Alexa.

Decorul dvs. poate fi creat din mai multe dispozitive și forme diferite . Vrei un lanț ușor pe perete, un cadru colorat pe ferestre și un pom mare de Crăciun în mijlocul camerei? Nici o problema! Creați-vă propria scenă și controlați-o imediat cu o temă de iluminare comună.

becuri inteligente de Crăciun

Luminile cu LED - pomul de Crăciun controlat printr-o aplicație mobilă pentru Android și iOS

Aplicația mobilă sofisticată împerechează smartphone-ul cu dispozitivul și îl puteți controla imediat. Aplicația în sine mapează aspectul luminilor și puteți seta apoi cu ușurință o culoare diferită pentru fiecare bec sau grup de becuri separat. Controlul este foarte simplu, rapid și intuitiv . În aplicație, puteți alege dintre modele implicite, puteți descărca noi modele de pe Internet din galeria online sau puteți crea propriile teme și le puteți salva.

aplicație mobilă twinkly

De asemenea, puteți controla intensitatea luminii, rata de schimbare, culoarea, nuanța, luminozitatea, rotația, amestecul și multe altele. Funcția de temporizare vă permite să setați lumina pentru a porni și opri automat , conform unui program de timp. Funcția playlist vă permite să setați diferite tipuri de teme în ordine cronologică și să le modificați automat în funcție de setări

aplicație twinklycontrolul luminilor prin intermediul telefonului mobilControlul arborelui cu LED-uri

Instalare rapidă și operare ușoară datorită aplicației sofisticate mobile Twinkly

copac condus

Cu dispozitivul USB opțional MUSIC DONGLE , arborele dvs. Cristmas va răspunde la muzica redată în cameră, lumina se va schimba și va trece la ritmul muzicii , în funcție de parametrii setați. Există o serie de modele și teme disponibile pentru selectarea „afișare după muzică”, care pot fi editate și setate pentru a se potrivi nevoilor dvs. Lumina schimbătoare în ritmul muzicii, deoarece egalizatorul grafic dansează imediat la fiecare petrecere. Dispozitivul USB MUSIC este un produs suplimentar, este necesar să îl cumpărați în magazinul nostru electronic.

muzică sclipitoare

Diodă LED unică, cu o nouă arhitectură cu 4 canale, care are toate culorile strălucitoare ale curcubeului și culoarea albă pură perfectă

bandă de lumină cu ledrgb + w ledbecuri cu led controlate prin wifi

Caracteristici:

la care se adauga 300 de LED-uri
la care se adauga Control prin aplicație mobilă
la care se adauga Conexiune Wi-Fi și Bluetooth
la care se adauga Lumina RGB + W
la care se adauga Înălțime 2 metri
la care se adauga Protecție IP44


Specificație:

Model: TWP300SPP-BEU
Înălțimea copacului: 2 metri
Număr de diode: 300
Rezistență: IP44
Diametrul diodei: 5 mm
Conexiune: Wi-Fi, Bluetooth
Tip LED: RGB + W difuz, mat
Cablu: negru
Tensiunea de intrare: 240V
Tensiune de ieșire: 24V / 1,5A
Durata de viață a becului: peste 30 000 de ore


Conținutul pachetului:

1x arbore LED cu 300 diode + controler
1x adaptor
1x Manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă