Bandă de lumină LED suplimentară 1,5 m pentru Twinkly Line - 100 buc RGB

Codul: 78-035
245,00 lei 195,00 lei Preț fără TVA: 162,50 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Bandă de lumină LED suplimentară 1,5 m pentru Twinkly Line - 100 buc RGB - utilizată pentru extinderea benzii de lumină LED - spate adeziv.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Bandă de lumină LED suplimentară 1,5 m pentru Twinkly Line - 100 buc RGB - utilizată pentru extinderea benzii de lumină LED - spate adeziv. Există un autocolant 3M pe spatele benzii pentru instalare și atașare ușoară oriunde. Acest pachet conține o bandă de lumină suplimentară de 1,5 metri , care este ușor conectată la linia principală Twinkly cu un controler utilizând un conector încorporat. Banda LED Twinkly Line cu controler poate fi achiziționată în magazinul nostru electronic. Creați-vă propria lungime dorită a benzii / iluminatului total. Puteți conecta mai multe benzi de lumină la rând.

conector twinkly

Dispozitivele comunică între ele fără fir folosind Wi-Fi și Bluetooth . Puteți împerechea și controla 10 dispozitive de iluminare Twinkly simultan sau 4000 de LED-uri , cu același motiv de afișare și model. Vă puteți crea propriile animații uimitoare care vor umple și lumina întreaga cameră. Luminile sunt proiectate pentru uz interior - protecție IP20 . Banda are o lungime de 1,5 metri și are 100 de becuri LED RGB.

bandă rgb twinkly

Benzi decorative luminoase cu LED 1,5M - LINIE TWINKLY (100 buc. De lumini)

benzi cu leduri luminează licărit

Banda de lumină este formată din 100 de bucăți de lumini LED potrivite pentru orice decor.   Dioda RGB înseamnă că luminile LED pot face o nuanță RGB de 16 milioane de culori . Puteți regla intensitatea luminii și culoarea exactă din scala de culoare. Această ediție specială include integrarea inteligentă la domiciliu cu Google Assistant și Amazon Alexa.

benzi LED iluminate prin aplicație programabilă

Decorul dvs. poate fi creat din mai multe dispozitive și forme diferite . Doriți să aveți un lanț ușor pe perete, un cadru colorat și o scânteie cu LED pe ferestre și un brad mare în mijlocul camerei? Nici o problema! Creați-vă propria scenă și controlați-o imediat cu o temă de iluminare comună.

Decor frumos de lumină - setați-vă împreună culorile, animațiile și motivele luminilor LED pentru mai multe dispozitive LED

Ornament de lumină LED universal controlat printr-o aplicație mobilă pentru Android și iOS

fâșie condusă de licăr

Aplicația mobilă sofisticată împerechează smartphone-ul cu dispozitivul și îl puteți controla imediat. Aplicația în sine mapează aspectul luminilor și puteți seta apoi cu ușurință o culoare diferită pentru fiecare bec sau grup de becuri separat. Controlul este foarte simplu, rapid și intuitiv . În aplicație, puteți alege dintre modele implicite, puteți descărca noi modele de pe Internet din galeria online sau puteți crea propriile teme și le puteți salva.

aplicație mobilă twinkly

De asemenea, puteți controla intensitatea luminii, rata de schimbare, culoarea, nuanța, luminozitatea, rotația, amestecul și multe altele. Funcția de temporizare vă permite să setați lumina pentru a porni și opri automat , conform unui program de timp. Funcția playlist vă permite să setați diferite tipuri de teme în ordine cronologică și să le modificați automat în funcție de setări

aplicație twinklycontrolul luminilor prin intermediul telefonului mobilbandă led cu wifi

Cu dispozitivul USB opțional MUSIC DONGLE , arborele dvs. Cristmas va răspunde la muzica redată în cameră, lumina se va schimba și va trece la ritmul muzicii , în funcție de parametrii setați. Există o serie de modele și teme disponibile pentru selectarea „afișare după muzică”, care pot fi editate și setate pentru a se potrivi nevoilor dvs. Lumina schimbătoare în ritmul muzicii, deoarece egalizatorul grafic dansează imediat la fiecare petrecere. Dispozitivul USB MUSIC este un produs suplimentar, este necesar să îl cumpărați în magazinul nostru electronic.

muzică sclipitoare

Un LED unic care are toate culorile strălucitoare ale curcubeului

bandă de lumină cu ledlumini LED cu wifi

Caracteristici:

la care se adauga 100 LED-uri
la care se adauga Conector de conexiune încorporat
la care se adauga Autocolant 3M pe spate
la care se adauga Lumină RGB - scară 16 mil. culori
la care se adauga Utilizare universală
la care se adauga Lungime 1,5 metri


Specificație:

Model: TWL100ADP-B
Număr de diode: 100
Durabilitate: IP20
Conexiune: conector încorporat la ambele capete
Lungimea benzii: 1,5 metri
Tip LED: RGB
Cablu: negru
Tensiunea de intrare: 240V
Tensiune de ieșire: 24V / 1A
Durata de viață a becului: peste 30 000 de ore


Conținutul pachetului:

1x bandă de lumină LED suplimentară de 1,5 metri cu 100 diode
1x Manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă