Lămpi cu bandă LED programabile Twinkly 1,5 m - Linie Twinkly - 100 buc RGB + BT + WiFi

Codul: 78-034
395,00 lei 245,00 lei Preț fără TVA: 204,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Lămpi cu bandă LED programabile Twinkly 1,5 metri - Linie Twinkly - cu 100 de bucăți LED RGB, BT + Wi-Fi cu control prin APP.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Lămpi cu bandă LED programabile Twinkly 1,5 metri - Linie Twinkly - cu 100 de bucăți LED RGB, BT + Wi-Fi cu control prin APP. Acest lanț de lumină cu LED-uri revoluționar aduce un decor luminos unic în casele noastre folosind cea mai recentă tehnologie. Luminile sunt controlate printr-o aplicație mobilă compatibilă cu Android, iOS . Există un autocolant 3M pe spatele benzii pentru instalare și atașare ușoară oriunde. Acest pachet include un controler - conexiune și control Wi-Fi / Bluetooth, un adaptor și o bandă de lumină de 1,5 metri. Pentru a extinde lungimea benzii, este posibil să achiziționați benzi LED suplimentare cu o lungime de 1,5 metri și astfel să creați propria lungime necesară a benzii / iluminatului total. Puteți cumpăra benzi LED suplimentare în magazinul nostru electronic.

Banda de lumină LED inteligentă culoare RGB - LED Twinkly 100 buc LED

LED-uri de benzi de control control twinkly prin intermediul aplicației

Dispozitivele comunică între ele fără fir folosind Wi-Fi și Bluetooth . Puteți împerechea și controla 10 dispozitive de iluminare Twinkly simultan sau 4000 de LED-uri , cu același motiv de afișare și model. Vă puteți crea propriile animații uimitoare care vor umple și lumina întreaga cameră. Luminile sunt proiectate pentru uz interior - protecție IP20 . Banda are o lungime de 2 metri, partea iluminată cu diode este de 1,5 m și are 100 de becuri LED RGB.

benzi led cu linie twinkly

Benzi LED luminoase decorative - benzi 1,5M - TWINKLY LINE (100 buc. Lumini)

lumini de benzi led

Banda de lumină este formată din 100 de bucăți de lumini LED potrivite pentru orice decor.   Dioda RGB înseamnă că luminile LED pot face o nuanță RGB de 16 milioane de culori . Puteți regla intensitatea luminii și culoarea exactă din scala de culoare. Această ediție specială include integrarea inteligentă la domiciliu cu Google Assistant și Amazon Alexa.

benzi led programabile prin intermediul aplicației

Decorul dvs. poate fi creat din mai multe dispozitive și forme diferite . Doriți să aveți un lanț ușor pe perete, un cadru colorat și o scânteie cu LED pe ferestre și un brad mare în mijlocul camerei? Nici o problema! Creați-vă propria scenă și controlați-o imediat cu o temă de iluminare comună.

Decor frumos de lumină - setați-vă împreună culorile, animațiile și motivele luminilor LED pentru mai multe dispozitive LED

Ornament de lumină LED universal controlat printr-o aplicație mobilă pentru Android și iOS

benzi led rgb programabile

Aplicația mobilă sofisticată împerechează smartphone-ul cu dispozitivul și îl puteți controla imediat. Aplicația în sine mapează aspectul luminilor și puteți seta apoi cu ușurință o culoare diferită pentru fiecare bec sau grup de becuri separat. Controlul este foarte simplu, rapid și intuitiv . În aplicație, puteți alege dintre modele implicite, puteți descărca noi modele de pe Internet din galeria online sau puteți crea propriile teme și le puteți salva.

aplicație mobilă twinkly

De asemenea, puteți controla intensitatea luminii, rata de schimbare, culoarea, nuanța, luminozitatea, rotația, amestecul și multe altele. Funcția de temporizare vă permite să setați lumina pentru a porni și opri automat , conform unui program de timp. Funcția playlist vă permite să setați diferite tipuri de teme în ordine cronologică și să le modificați automat în funcție de setări

aplicație twinklycontrolul luminilor prin intermediul telefonului mobilbandă led cu wifi

Cu dispozitivul USB opțional MUSIC DONGLE , arborele dvs. Cristmas va răspunde la muzica redată în cameră, lumina se va schimba și va trece la ritmul muzicii , în funcție de parametrii setați. Există o serie de modele și teme disponibile pentru selectarea „afișare după muzică”, care pot fi editate și setate pentru a se potrivi nevoilor dvs. Lumina schimbătoare în ritmul muzicii, deoarece egalizatorul grafic dansează imediat la fiecare petrecere. Dispozitivul USB MUSIC este un produs suplimentar, este necesar să îl cumpărați în magazinul nostru electronic.

muzică sclipitoare

Un LED unic care are toate culorile strălucitoare ale curcubeului

bandă de lumină cu ledlumini LED cu wifi

Caracteristici:

la care se adauga 100 LED-uri
la care se adauga Control prin aplicație mobilă
la care se adauga Conexiune Wi-Fi și Bluetooth
la care se adauga Lumină RGB - scară 16 mil. culori
la care se adauga Utilizare universală
la care se adauga Lungime 1,5 metri


Specificație:

Model: TWL100STW-BEU
Număr de diode: 100
Durabilitate: IP20
Conexiune: Wi-Fi, Bluetooth
Lungimea cablului: 2 metri
Lungimea piesei iluminate: 1,5 metri
Tip LED: RGB
Cablu: negru
Tensiunea de intrare: 240V
Tensiune de ieșire: 24V / 1A
Durata de viață a becului: peste 30 000 de ore


Conținutul pachetului:

1x bandă de lumină LED 1,5 metri cu 100 diode + controler
1x adaptor
1x Manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

100%
100%
Dávid H.

Lămpi cu bandă LED programabile Twinkly 1,5 m - Linie Twinkly - 100 buc RGB + BT + WiFi

Am cumpărat banda de led pentru sufragerie, ca căptușeală interioară a peretelui sufrageriei. Datorită capacității de a schimba luminile prin intermediul smartphone-ului, pot adapta iluminarea la dispoziția mea. Este grozav că pot controla mai multe benzi de lumină printr-o singură aplicație.
Aplicatie de mobil
Instalare simplă
Tradus din: sk