Bandă LED RGB Lumină inteligentă - Twinkly Flex - 300 buc RGB + BT + WiFi

Codul: 78-077
645,00 lei 395,00 lei Preț fără TVA: 329,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Bandă LED RGB Lumină inteligentă programabilă - 4 metri Twinkly Flex - cu 300 buc LED-uri RGB, Bluetooth + WiFi, control prin APP.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Bandă LED RGB Lumină inteligentă programabilă - 4 metri Twinkly Flex - cu 300 buc LED-uri RGB, Bluetooth + WiFi, control prin APP. Acest lanț de lumină revoluționar cu LED-uri aduce o decorare luminoasă unică caselor noastre folosind cea mai recentă tehnologie. Luminile sunt controlate printr-o aplicație mobilă compatibilă cu Android, iOS .

bandă luminoasă cu LED-uri twinkly flex

Dispozitivele comunică între ele fără fir folosind Wi-Fi și Bluetooth . Puteți împerechea și controla 10 dispozitive de iluminat Twinkly simultan sau 4000 de LED-uri , cu același motiv și model de lumină de afișare. Puteți crea propriile animații uimitoare care vor umple și luminează întreaga cameră. Banda este proiectata pentru utilizare in interior - protectie IP20 . Această bandă LED reglabilă flexibilă are 4 metri lungime și are 300 de becuri LED RGB.

twinkly flex 2m

Bandă decorativă luminoasă LED 4M - TWINKLY FLEX (300 bucăți lumini)

Banda luminoasa este formata din 300 de bucati de lumini LED potrivite pentru orice decor. Cel   Dioda RGB înseamnă că luminile LED pot face o nuanță de lumină RGB de 16 milioane de culori . Puteți regla intensitatea luminii și culoarea exactă din scara de culori. Această ediție specială include integrarea casei inteligente cu Google Assistant și Amazon Alexa.

bandă led luminoasă wifi

Decorul tău poate fi creat din mai multe dispozitive și forme diferite . Vrei să ai un lanț de lumină pe perete, un cadru colorat și un sclipitor LED la ferestre și un brad mare de Crăciun în mijlocul camerei? Nici o problema! Creează-ți propria scenă și controlează-o imediat cu o temă de iluminare comună.

bandă luminoasă led colorată

Ornament universal cu LED controlat printr-o aplicație mobilă pentru Android și iOS

Decorare luminoasă frumoasă - setați-vă propriile culori, animații și motive de lumini LED împreună pentru mai multe dispozitive LED

bandă LED flexibilă

Aplicația mobilă sofisticată vă împerechează smartphone-ul cu dispozitivul și îl puteți controla imediat. Aplicația în sine mapează aspectul luminilor și apoi puteți seta cu ușurință o culoare diferită pentru fiecare bec sau grup de becuri separat. Controlul este foarte simplu, rapid și intuitiv . În aplicație, puteți alege dintre modele implicite, puteți descărca modele noi de pe Internet din galeria online sau puteți crea propriile teme și le salva.

aplicație mobilă twinkly

De asemenea, puteți controla intensitatea luminii, rata de schimbare, culoarea, nuanța, luminozitatea, rotația, amestecarea și multe altele. Funcția de cronometru vă permite să setați lumina să se aprindă și să se stingă automat, conform unui program de timp. Funcția playlist vă permite să setați diferite tipuri de teme în ordine cronologică și să le modificați automat în funcție de setări

aplicație sclipitoarecontrolul luminilor prin telefonul mobilbandă led wifi

Cu dispozitivul USB MUSIC DONGLE opțional , banda ta luminoasă va răspunde la muzica redată în cameră, lumina se va schimba și va comuta în ritmul muzicii , conform parametrilor setați. Există o serie de modele și teme disponibile pentru selectarea „afișaj după muzică”, care pot fi editate și setate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Luminile care se schimbă în ritmul muzicii, în timp ce egalizatorul grafic dansează imediat la fiecare petrecere. Dispozitivul USB MUSIC este un produs suplimentar, este necesar să-l cumpărați din magazinul nostru electronic.

muzică sclipitoare

Un LED unic care are toate culorile strălucitoare ale curcubeului

bandă luminoasă ledlumini led wifi

Caracteristici:

la care se adauga 300 LED-uri
la care se adauga Control prin aplicație mobilă
la care se adauga Conexiune Wi-Fi și Bluetooth
la care se adauga Lumină RGB - scară 16 mil. culorile
la care se adauga Utilizare universală
la care se adauga Lungime 4 metri


Specificație:

Model: Twinkly strip 4,0m
Numar de diode: 300
Rezistenta: IP20
Diametrul diodei: 4,3 mm
Conexiune: Wi-Fi, Bluetooth
Lungime: 4 metri
Tip LED: RGB dispersat plat
Cablu: alb
Tensiune de intrare: 240V
Frecventa: 50-60Hz
Tensiune de ieșire: 15W 5V/3A
Durata de viață a becului: peste 30.000 de ore


Conținutul pachetului:

1x bandă de lumină LED de 4 metri cu 300 de diode + controler
1x adaptor
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă