Brad LED cu lumini inteligente 2,1m pentru Craciun - Twinkly - 660 buc RGB + BT + WiFi

Codul: 78-083
3.450,00 lei 3.250,00 lei Preț fără TVA: 2.708,35 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Brad LED cu lumini inteligente pentru Craciun inaltime 2,1 m si diametru 1,4 m - Twinkly - 660 buc RGB + Bluetooth + WiFi.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Brad LED cu lumini inteligente pentru craciun inaltime 2,1 m si diametru 1,4 m - Twinkly - 660 buc RGB + Bluetooth + WiFi (controlabil prin telefonul mobil). Arborele cu controlul luminilor prin aplicația mobilă. Aceste lumini revoluționare cu LED-uri pentru copac aduc decorațiuni luminoase unice caselor noastre folosind cea mai recentă tehnologie. Luminile cu LED-uri sunt controlate printr-o aplicație mobilă compatibilă cu Android și iOS . Arborele artificial are 660 de diode de culoare LED, înălțimea totală a copacului este de 2,1 metri, iar diametrul inferior este de 1,4 metri.

LED colorat RGB Smart tree - controlul modurilor de culoare prin aplicație direct pe telefonul inteligent

brad de Crăciun cu luminibrad de Crăciun led cu lumini inteligentebrad de Crăciun LED inteligent prin telefonul mobil

Dispozitivele comunică între ele fără fir folosind Wi-Fi și Bluetooth . Puteți împerechea și controla 10 dispozitive de iluminat Twinkly simultan sau 4000 de LED-uri , cu același motiv și model de lumină de afișare. Puteți crea propriile animații uimitoare care vor umple și luminează întreaga cameră. Luminile sunt proiectate pentru utilizare în interior - protecție IP20 .

Brad cu lumini - brad smart LED TWINKLY - 660buc

led tree Crăciun twinkly controlul aplicației mobile

Brad de Crăciun LED cu înălțimea de 2,1 m și diametrul de 1,4 m - lumini TWINKLY - 660 buc

iluminarea sclipitoare a copacului

Arborele artificial are un total de 66 0 bucăți de lumini LED . Cablul este negru și verde - pentru a se îmbina cu copacul. Dioda RGB înseamnă că luminile LED pot face o nuanță de lumină RGB de 16 milioane de culori . Puteți regla intensitatea luminii și culoarea exactă din scara de culori. Această ediție specială include integrarea casei inteligente cu Google Assistant și Amazon Alexa.

Decorul tău poate fi creat din mai multe dispozitive și forme diferite . Vrei să ai un lanț de lumină pe perete, un cadru colorat și un sclipitor LED la ferestre și un brad mare de Crăciun în mijlocul camerei? Nici o problema! Creează-ți propria scenă și controlează-o imediat cu o temă de iluminare comună.

becuri inteligente de Crăciun

Lumini LED - brad de Crăciun controlat printr-o aplicație mobilă pentru Android și iOS

Aplicația mobilă sofisticată împerechează smartphone-ul tău cu dispozitivul și îl poți controla imediat. Aplicația în sine mapează aspectul luminilor și apoi puteți seta cu ușurință o culoare diferită pentru fiecare bec sau grup de becuri separat. Controlul este foarte simplu, rapid și intuitiv . În aplicație, puteți alege dintre modele implicite, puteți descărca modele noi de pe Internet din galeria online sau puteți crea propriile teme și le salva.

aplicație mobilă twinkly

De asemenea, puteți controla intensitatea luminii, rata de schimbare, culoarea, nuanța, luminozitatea, rotația, amestecarea și multe altele. Funcția de cronometru vă permite să setați lumina să se aprindă și să se stingă automat, conform unui program de timp. Funcția playlist vă permite să setați diferite tipuri de teme în ordine cronologică și să le modificați automat în funcție de setări

aplicație sclipitoarecontrolul luminilor prin telefonul mobilcel mai frumos brad de Crăciunbandă led wifi

Cu dispozitivul USB optional MUSIC DONGLE , bradul tau de Craciun va raspunde la muzica redata in camera, lumina se va schimba si se va schimba in ritmul muzicii , conform parametrilor setati. Există o serie de modele și teme disponibile pentru selectarea „afișaj după muzică”, care pot fi editate și setate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Luminile care se schimbă în ritmul muzicii, în timp ce egalizatorul grafic dansează imediat la fiecare petrecere. Dispozitivul USB MUSIC este un produs suplimentar, este necesar să-l cumpărați din magazinul nostru electronic.

muzică sclipitoare

Caracteristici:

la care se adauga 660 LED-uri
la care se adauga Control prin aplicație mobilă
la care se adauga Conexiune Wi-Fi și Bluetooth
la care se adauga Lumină RGB
la care se adauga Asamblare și instalare ușoară - Set rapid


Specificație:

Model: TG70P3D93P08
Înălțimea copacului: 2,1 m
Diametru arbore: 1,4 m
Număr de diode: 660
Rezistenta: IP20
Conexiune: Wi-Fi, Bluetooth
Cablu: negru-verde
Tensiune de intrare: 240V
Tensiune de iesire: 24V / 1,5A
Durata de viață a becului: peste 30.000 de ore
Construcție pliabilă și suport metalic


Conținutul pachetului:

1x brad de Crăciun cu 660 de diode + controler
1x adaptor
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă