Lumini pre-aprinse pentru brad de Crăciun - LED Twinkly Strings - 100 buc (20m) RGB + BT + Wi-Fi

Codul: 78-074
445,00 lei Preț fără TVA: 370,85 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Lanț de lumini pentru brad de Crăciun pre-aprins - Unique LED Twinkly Strings - 100 buc (20m) RGB + Bluetooth + Wi-Fi cu protecție IP44.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Lanț de lumini pentru brad de Crăciun pre-aprins - LED Twinkly Strings - 100 buc (20m) RGB + Bluetooth + Wi-Fi. Lumini inteligente de Crăciun - Lumini de care te vei îndrăgosti. Aceste lumini revoluționare cu LED-uri aduc un decor luminos unic caselor noastre folosind cea mai recentă tehnologie. Luminile cu LED-uri sunt controlate printr-o aplicație mobilă compatibilă cu Android și iOS .

Dispozitivele comunică între ele fără fir folosind Wi-Fi și Bluetooth . Puteți împerechea și controla 10 dispozitive de iluminat Twinkly simultan sau 4000 de LED-uri , cu același motiv și model de lumină de afișare. Puteți crea propriile animații uimitoare care vor umple și luminează întreaga cameră. Luminile sunt proiectate pentru utilizare în interior și exterior - protecție IP44 . Această dimensiune - 100 de lumini este potrivită pentru copaci cu înălțimea de până la 120 cm.

Luminițe pentru brad de Crăciun - lumini inteligente LED TWINKLY - 100buc

lumini de copac cu led sclipitor

Brad de Craciun LED - lumini TWINKLY - 100buc

iluminarea sclipitoare a copaculuilumini sclipitoare pentru pomul de Crăciun

Luminile de Crăciun Twinkly Strings constau din 100 de bucăți de lumini LED potrivite pentru decorarea bradului de Crăciun. LED-ul este situat la fiecare 8 cm pe cabluri, care este negru și verde - pentru a se îmbina cu arborele. RGB + W înseamnă că luminile LED pot crea o nuanță de lumină RGB de 16 milioane de culori . Puteți regla intensitatea luminii și culoarea exactă din scara de culori. Această ediție specială include integrarea casei inteligente cu Google Assistant și Amazon Alexa.

Decorul tău poate fi creat din mai multe dispozitive și forme diferite . Vrei un lanț ușor pe perete, un cadru colorat la ferestre și un brad mare în mijlocul camerei? Nici o problema! Creează-ți propria scenă și controlează-o imediat cu o temă de iluminare comună.

becuri inteligente de Crăciun

Lumini LED pentru bradul de Crăciun controlate printr-o aplicație mobilă pentru Android și iOS

Aplicația mobilă sofisticată vă împerechează smartphone-ul cu dispozitivul și îl puteți controla imediat. Aplicația în sine mapează aspectul luminilor și apoi puteți seta cu ușurință o culoare diferită pentru fiecare bec sau grup de becuri separat. Controlul este foarte simplu, rapid și intuitiv . În aplicație, puteți alege dintre modele implicite, puteți descărca modele noi de pe Internet din galeria online sau puteți crea propriile teme și le salva.

aplicație mobilă twinkly

De asemenea, puteți controla intensitatea luminii, rata de schimbare, culoarea, nuanța, luminozitatea, rotația, amestecarea și multe altele. Funcția de cronometru vă permite să setați lumina să se aprindă și să se stingă automat, conform unui program de timp. Funcția playlist vă permite să setați diferite tipuri de teme în ordine cronologică și să le modificați automat în funcție de setări.

aplicație sclipitoarecontrolul luminilor prin telefonul mobilcel mai frumos brad de Crăciunbandă led wifi

Cu dispozitivul USB optional MUSIC DONGLE , bradul tau de Craciun va raspunde la muzica redata in camera, lumina se va schimba si se va comuta pe ritmul muzicii , conform parametrilor setati. Există o serie de modele și teme disponibile pentru a selecta „afișare după muzică”, care pot fi editate și setate în funcție de nevoile dvs. Cu MUZICA vă puteți bucura și de jocurile video, puteți experimenta o nouă dimensiune atunci când jucați jocuri! Luminile schimbătoare în ritmul muzicii, în timp ce egalizatorul grafic dansează imediat la fiecare petrecere. Dispozitivul USB MUSIC este un produs suplimentar, este necesar să-l cumpărați din magazinul nostru electronic.

muzică sclipitoare

Un LED unic care are toate culorile strălucitoare ale curcubeului

bandă luminoasă ledlumini led wifi

Caracteristici:

la care se adauga 100 LED-uri
la care se adauga Control prin aplicație mobilă
la care se adauga Conexiune Wi-Fi și Bluetooth
la care se adauga Culori luminoase RGB
la care se adauga Protectie IP44


Specificație:

Numar de diode: 100
Rezistenta: IP44
Diametrul diodei: 4,3 mm
Conexiune: Wi-Fi, Bluetooth
Distanța dintre lumină: 8 cm
Tip LED: RGB dispersat plat
Cablu: negru-verde
Tensiune de intrare: 240V
Tensiune de iesire: 24V / 1,5A
Durata de viață a becului: peste 30.000 de ore


Conținutul pachetului:

1x becuri LED pentru brad cu 100 de diode + controler
1x adaptor
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă