Perdă de lumină inteligentă cu LED 1,5m x 2,1m - Cortină Twinkly cu 210 buc RGB + W + BT + Wi-Fi

Codul: 78-016
625,00 lei Preț fără TVA: 520,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Perdă de lumină programabilă Smart LED 1,5m x 2,1m (10x21) - Cortină Twinkly cu 210 bucăți de lumini LED RGB + W + BT + Wi-Fi (control prin APP).

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Perdă de lumină programabilă Smart LED 1,5m x 2,1m (10x21) - Cortină Twinkly cu 210 buc de lumini LED RGB + W + BT + Wi-Fi (control prin APP) Această perdea de lumină revoluționară cu LED aduce un decor unic de lumină în casele noastre folosind cea mai recentă tehnologie. Luminile sunt controlate printr-o aplicație mobilă compatibilă cu Android și iOS .

Dispozitivele comunică între ele fără fir folosind Wi-Fi și Bluetooth . Puteți împerechea și controla 10 dispozitive de iluminare Twinkly simultan sau 4000 de LED-uri , cu același motiv de afișare și model. Vă puteți crea propriile animații uimitoare care vor umple și lumina întreaga cameră. Luminile sunt proiectate pentru uz interior și exterior - protecție IP44 . Această perdea are 10 benzi verticale, fiecare conține 21 de becuri, deci în total aveți 210 diode LED.

Perdele cu LED - lanț ușor TWINKLY 1,5m x 2,1m - 210buc LED

perdea de lumină cu led wifi smartphone

Perdeaua de lumină este formată din 210 bucăți de lumini LED potrivite pentru orice decor. Luminile sunt dispuse în 10 benzi verticale, fiecare dintre ele având 21 de becuri. RGB + W înseamnă că luminile LED pot face o nuanță RGB de 16 milioane de culori + W alb . Puteți regla intensitatea luminii și culoarea exactă din scala de culoare. Această ediție specială include integrarea inteligentă la domiciliu cu Google Assistant și Amazon Alexa.

perdea sclipitoareperdea de lumină condusă licărit

Decorul dvs. poate fi creat din mai multe dispozitive și forme diferite . Vrei o draperie ușoară pe perete, un cadru colorat pe ferestre și un pom mare de Crăciun în mijlocul camerei? Nici o problema! Creați-vă propria scenă și controlați-o imediat cu o temă de iluminare comună.

becuri inteligente de Crăciun

Perdă de lumină LED universală controlată printr-o aplicație mobilă pentru Android și iOS

Decor frumos de lumină - setați-vă propriile culori, animații și motive ale luminilor cu LED-uri

luminile de perdea conduse sclipesc

Aplicația mobilă sofisticată împerechează smartphone-ul cu dispozitivul și îl puteți controla imediat. Aplicația în sine mapează aspectul luminilor și puteți seta apoi cu ușurință o culoare diferită pentru fiecare bec sau grup de becuri separat. Controlul este foarte simplu, rapid și intuitiv . În aplicație, puteți alege dintre modele implicite, puteți descărca noi modele de pe Internet din galeria online sau puteți crea propriile teme și le puteți salva.

aplicație mobilă twinkly

De asemenea, puteți controla intensitatea luminii, rata de schimbare, culoarea, nuanța, luminozitatea, rotația, amestecul și multe altele. Funcția de temporizare vă permite să setați lumina pentru a porni și opri automat , conform unui program de timp. Funcția playlist vă permite să setați diferite tipuri de teme în ordine cronologică și să le modificați automat în funcție de setări.

aplicație twinklycontrolul luminilor prin intermediul telefonului mobilbandă led cu wifi

Cu dispozitivul USB opțional MUSIC DONGLE , perdeaua dvs. de lumină va răspunde la muzica redată în cameră, lumina se va schimba și va trece la ritmul muzicii , în funcție de parametrii setați. Există o serie de modele și teme disponibile pentru selectarea „afișare după muzică”, care pot fi editate și setate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Cu MUSIC vă puteți bucura și de jocuri video, puteți experimenta o nouă dimensiune atunci când jucați jocuri! Lumina schimbătoare în ritmul muzicii, pe măsură ce egalizatorul grafic dansează imediat la fiecare petrecere. Dispozitivul USB MUSIC este un produs suplimentar, este necesar să îl cumpărați în magazinul nostru electronic.

muzică sclipitoare

LED unic cu o nouă arhitectură cu 4 canale care are toate culorile strălucitoare ale curcubeului și culoarea albă pură perfectă

bandă de lumină cu ledrgb + w ledbecuri cu led controlate prin wifi

Caracteristici:

la care se adauga 210 LED-uri
la care se adauga Control prin aplicație mobilă
la care se adauga Conexiune Wi-Fi și Bluetooth
la care se adauga Lumina RGB + W
la care se adauga Utilizare universală
la care se adauga Protecție IP44

Specificație:

Model: TWW210SPP-WEU
Număr de diode: 210
Structura diodelor: 10 x benzi verticale de 21 de diode pe fiecare bandă
Suprafață iluminată: 1,5 x 2,1 m
Lungimea cablului de la prima lumină la adaptor: 2,5 m
Rezistență: IP44
Diametrul diodei: 5 mm
Conexiune: Wi-Fi, Bluetooth
Distanța diodelor LED: 15 cm
Distanța benzilor de lumină verticale: 15 cm
Tip LED: RGB + W mat + clar, drept
Cablu: transparent
Tensiunea de intrare: 240V
Tensiune de ieșire: 24V / 1A
Durata de viață a becului: peste 30.000 de ore

Conținutul pachetului:

1x perdea cu LED cu 210 diode + controler
1x adaptor
1x Manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

100%
100%
Simon

Perdă de lumină inteligentă cu LED 1,5m x 2,1m - Cortină Twinkly cu 210 buc RGB + W + BT + Wi-Fi

Perdeaua LED are culori frumoase și cel mai bun lucru la ea este că pot controla mai multe perdele dintr-o singură aplicație pe smartphone-ul meu. Pot alege diferite scheme de culori sau pot crea propriile mele
Originalitate
Operare ușoară
Tradus din: sk