Pom de Crăciun controlat de aplicație SMART 2,3m - LED Twinkly Tree - 400 buc RGB + W + BT + Wi-Fi

Codul: 78-027
1.950,00 lei Preț fără TVA: 1.625,00 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Pom de Crăciun controlat de aplicație SMART 2,3m - LED Twinkly Tree - 400 buc RGB + W + BT + Wi-Fi. Copac cu lumini - luminile pe care le vei iubi.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Pom de Crăciun controlat de aplicație SMART 2,3m - LED Twinkly Tree - 400 buc RGB + W + BT + Wi-Fi. Copac cu lumini - luminile pe care le vei iubi. Aceste lumini revoluționare cu copaci LED aduc decorațiuni unice de iluminat în casele noastre folosind cea mai recentă tehnologie. Arborele cu LED - luminile sunt controlate printr-o aplicație mobilă care este compatibilă cu Android și iOS . Arborele artificial este format din trei secțiuni, are 78 de ramuri și lumini în 11 rânduri, înălțimea totală a arborelui este de 2,3 metri.

LED Twinkly Tree pentru Crăciun - vă va respira

brad cu luminicopac strălucitor artificialbrad controlat inteligent

Dispozitivele comunică între ele fără fir folosind Wi-Fi și Bluetooth . Puteți împerechea și controla 10 dispozitive de iluminare Twinkly simultan sau 4000 de LED-uri , cu același motiv de afișare și model. Vă puteți crea propriile animații uimitoare care vor umple și lumina întreaga cameră. Luminile sunt proiectate pentru uz interior - protecție IP20 .

Pom cu lumini - brad LED inteligent TWINKLY - 400buc

Pomul de Crăciun controlat de aplicație

Pom de Crăciun cu LED - lumini TWINKLY - 400buc

iluminare copac sclipitoare

Arborele artificial este format din trei secțiuni, are 78 de ramuri și lumini în 11 rânduri - un total de 400 de bucăți de lumini LED . Cablul este de culoare negru-verde - pentru fuzionarea cu arborele. RGB + W înseamnă că luminile LED pot face o nuanță RGB de 16 milioane de culori + W alb . Puteți regla intensitatea luminii și culoarea exactă din scala de culoare. Această ediție specială include integrarea inteligentă la domiciliu cu Google Assistant și Amazon Alexa.

Decorul dvs. poate fi creat din mai multe dispozitive și forme diferite . Vrei un lanț ușor pe perete, un cadru colorat pe ferestre și un pom mare de Crăciun în mijlocul camerei? Nici o problema! Creați-vă propria scenă și controlați-o imediat cu o temă de iluminare comună.

becuri inteligente de Crăciun

Luminile cu LED - pomul de Crăciun controlat printr-o aplicație mobilă pentru Android și iOS

Aplicația mobilă sofisticată împerechează smartphone-ul cu dispozitivul și îl puteți controla imediat. Aplicația în sine mapează aspectul luminilor și puteți seta apoi cu ușurință o culoare diferită pentru fiecare bec sau grup de becuri separat. Controlul este foarte simplu, rapid și intuitiv . În aplicație, puteți alege dintre modele implicite, puteți descărca noi modele de pe Internet din galeria online sau puteți crea propriile teme și le puteți salva.

aplicație mobilă twinkly

De asemenea, puteți controla intensitatea luminii, rata de schimbare, culoarea, nuanța, luminozitatea, rotația, amestecul și multe altele. Funcția de temporizare vă permite să setați lumina pentru a porni și opri automat , conform unui program de timp. Funcția playlist vă permite să setați diferite tipuri de teme în ordine cronologică și să le modificați automat în funcție de setări

aplicație twinklycontrolul luminilor prin intermediul telefonului mobilcel mai frumos pom de Crăciunbandă led cu wifi

Cu dispozitivul USB opțional MUSIC DONGLE , Cristmas va răspunde la muzica redată în cameră, lumina se va schimba și va trece la ritmul muzicii , în conformitate cu parametrii setați. Există o serie de modele și teme disponibile pentru selectarea „afișare după muzică”, care pot fi editate și setate pentru a se potrivi nevoilor dvs. Lumina schimbătoare în ritmul muzicii, deoarece egalizatorul grafic dansează imediat la fiecare petrecere. Dispozitivul USB MUSIC este un produs suplimentar, este necesar să îl cumpărați în magazinul nostru electronic.

muzică sclipitoare

Diodă LED unică, cu o nouă arhitectură cu 4 canale, care are toate culorile strălucitoare ale curcubeului și culoarea albă pură perfectă

bandă de lumină cu ledrgb + w ledbecuri cu led controlate prin wifi

Caracteristici:

la care se adauga 400 LED-uri
la care se adauga Control prin aplicație mobilă
la care se adauga Conexiune Wi-Fi și Bluetooth
la care se adauga Lumina RGB + W
la care se adauga Se compune din 3 părți


Specificație:

Model: TWT400SPP-BEU
Înălțimea copacului: 2,3 metri
Număr de diode: 400
Durabilitate: IP20
Diametru diodă: 5mm
Conexiune: Wi-Fi, Bluetooth
Tip LED: RGB + W mat + clar, drept
Cablu: negru-verde
Tensiunea de intrare: 240V
Tensiune de ieșire: 24V / 1,5A
Durata de viață a becului: peste 30 000 de ore


Conținutul pachetului:

1x pom de Crăciun cu 400 diode + controler
1x adaptor
1x Manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă