Aripi de iluminat pe perete - Decor neon cu iluminare de fundal LED

Codul: 78-048
595,00 lei 495,00 lei Preț fără TVA: 412,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Aripi de iluminat pe perete - Decor neon cu iluminare de fundal LED, cu care toată lumea va dori să facă o poză.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Aripi de iluminat pe perete - Decorarea neon cu iluminare de fundal LED este un accesoriu grozav cu care toată lumea va dori să facă o fotografie. Banner publicitar luminos și iluminat decorativ cu LED și semne informative, care vor adăuga strălucire spațiului tău și garantat că nimeni nu va trece cu vederea. Decorul elegant cu neon, pe care îl veți găsi de obicei în baruri și cluburi de noapte, este acum disponibil și pentru casa dvs. sau în sediul dvs. de afaceri. Bannerele sau panourile publicitare clasice devin o experiență și mulți dintre noi nici nu le mai observăm, datorită supraaglomerării lor vizuale. Fiecăruia dintre noi ne place să ne distingem prin ceva diferit, iar asta privește atât individul, cât și afacerea, acolo unde este literalmente necesar. Datorită panoului cu LED-uri strălucitoare, veți lumina spațiul sau veți atrage atenția tuturor din jur. Reclame LED care vor captiva fiecare vizită sau client.

Aripi iluminate cu LED-Decor de perete neon

aripi neon banner strălucitor pe un perete

Semne cu NEON iluminate cu LED - reclamă cu LED-uri neon atrăgătoare

led lumina pe perete semn aripi luminoase

Semne decorative luminoase cu LED - care, datorita iluminatului, se remarca printre bannerele obisnuite de publicitate si informare. Marele lor avantaj este capacitatea de a le plasa în mod repetat oriunde doriți. Sunt perfecte pentru birouri (pentru a face împrejurimile mai plăcute), pentru afacerile tale (ca reclamă sau afiș eficient), sau pentru casa ta (ca design modern). Ele vor servi, de asemenea, ca indicatoare luminoase cu LED de navigație pentru a atrage clientul. Inscripțiile decorative cu lumină LED sunt livrate direct pe un suport de plastic translucid, astfel încât să le puteți plasa practic oriunde.

Logo iluminat - Aripi

decor cu lumină led

Semnul cu neon strălucește alb. Este alimentat printr-un conector USB, fie la un adaptor, la un port USB de pe un computer sau la o bancă de alimentare . Cablul de alimentare are o lungime de 180 cm și are un comutator practic. Dimensiunile semnului cu neon WINGS sunt de 44x35 cm. Logo-ul luminos este potrivit pentru operațiunea dumneavoastră, precum și pentru camera copiilor, ca lumină decorativă.

banner led

Specificații:

Motiv: aripi
Culoare deschisă: alb
Dimensiuni: 44x35 cm
Alimentare: USB 5V
Lungimea cablului de alimentare: aprox. 180 cm
Comutator de cablu: da

Conținutul pachetului:

1x logo cu lumină LED

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă