Coffe (Ceșcă de cafea) - Semn luminos cu neon cu LED agățat pe perete

Codul: 78-088
495,00 lei Preț fără TVA: 412,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Cafea (Ceșcă de cafea) - Semn cu neon iluminat cu LED atârnat pe perete în unitățile comerciale (restaurante, cluburi, discoteci).

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Coffe (Ceacă de cafea) - Panovă luminoasă cu neon LED agățată pe perete în unitățile comerciale (restaurante, cluburi, discoteci), pentru a atrage potențiali clienți. Banner publicitar iluminat si panouri decorative si informative iluminate cu LED care vor da o rasturnare spatiului dumneavoastra si vor atrage atractia tuturor . Decorul elegant, pe care îl puteți găsi de obicei în baruri și cluburi de noapte, este acum disponibil și pentru casa sau afacerea dvs.  

Bannerele sau afișele publicitare clasice devin o experiență și mulți dintre noi nici nu le mai observăm, datorită supraaglomerării lor vizuale. Fiecăruia dintre noi ne place să ne diferențiem cu ceva diferit, iar acest lucru se aplică atât persoanelor fizice, cât și afacerilor în care este literalmente necesar. Datorită inscripțiilor decorative sau logo-urilor iluminate cu LED-uri, puteți lumina spațiul sau puteți atrage atenția tuturor din jurul vostru. LED în reclame care te vor scoate în evidență.

Semne NEON iluminate cu LED - cea mai bună publicitate cu LED

cafea ceașcă de cafea - reclamă LED neon pe perete

Semne decorative luminoase cu LED - care, datorită luminii, se remarcă față de suporturile obișnuite de publicitate și informații. Marele lor avantaj este posibilitatea de a le plasa in mod repetat oriunde doriti . Sunt perfecte pentru birouri (pentru a face mediul mai plăcut), unități comerciale (ca reclamă sau afiș eficient), sau pentru casa dumneavoastră (ca design modern). Ele vor servi, de asemenea, ca indicatoare luminoase cu led de navigație pentru a atrage clientul. Puteți amplasa semne decorative cu LED practic oriunde.

Logo iluminat - CUPA DE CAFEA

Semnul cu neon strălucește colorat. Este alimentat folosind un conector USB, fie la un adaptor, la o intrare USB pe un computer sau la o bancă de alimentare USB. Cablul de alimentare are o lungime de 200 cm si are pe el un comutator practic.

ceașcă de cafea - pictură murală cu lumină led

Specificații:

Motiv: ceașcă de cafea
Culoare deschisă: alb/albastru/roz
Dimensiuni: 30,5x25x1,7cm
Alimentare: cablu USB 5V
Lungimea cablului de alimentare: aprox. 200 cm
Porniți cablul: da
Bannerul este plasat pe un fundal de plastic translucid.

Conținutul pachetului:

1x logo cu lumină LED

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă