Logo LED luminos neon pe perete - GUITARA

Codul: 78-036
595,00 lei 445,00 lei Preț fără TVA: 370,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Logo cu neon luminos LED pe perete - CHITARĂ ideală pentru unitățile tale comerciale (baruri, cluburi) ca decor grozav al oricărui interior.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Logo LED luminos neon pe perete - CHITARĂ ideală pentru unitățile tale comerciale (baruri, cluburi) ca decor grozav al oricărui interior. Banner publicitar luminos și iluminat decorativ cu LED și semne informative, care vor adăuga strălucire spațiului tău și garantat că nimeni nu va trece cu vederea. Decorul elegant cu neon, pe care îl veți găsi de obicei în baruri și cluburi de noapte, este acum disponibil și pentru casa dvs. sau în sediul dvs. de afaceri. Bannerele sau afișele publicitare clasice devin de domeniul trecutului și, pentru că fac o dezordine vizuală, mulți dintre noi nici nu le mai observăm. Fiecăruia dintre noi ne place să se deosebească de altceva, atât pentru individ, cât și de afaceri unde este cu adevărat necesar. Datorită panoului, semnelor sau siglelor cu LED-uri strălucitoare, veți lumina spațiul sau veți atrage atenția tuturor din jurul vostru . Reclame LED care vă vor atrage.

Semne NEON iluminate cu LED - cea mai bună publicitate cu LED

neon banner chitară iluminare strălucitoare

Semne decorative luminoase cu LED - care, datorita iluminatului, se remarca printre bannerele obisnuite de publicitate si informare. Marele lor avantaj este capacitatea de a le plasa în mod repetat oriunde doriți. Sunt perfecte pentru birouri (pentru a face împrejurimile mai plăcute), pentru afacerile tale (ca reclamă sau afiș eficient), sau pentru casa ta (ca design modern). Ele vor servi, de asemenea, ca indicatoare luminoase cu LED de navigație pentru a atrage clientul. Inscripțiile decorative cu lumină LED sunt livrate direct pe un suport de plastic translucid, astfel încât să le puteți plasa practic oriunde.

Banner iluminat - Chitara

Semnul cu neon strălucește albastru, roșu și galben. Este alimentat printr-un conector USB, fie într-un adaptor, intrare USB pe un computer sau o bancă de alimentare . Cablul de alimentare are lungimea de 180 cm si are pe el un comutator practic. Dimensiunile CHITAREI publicitare neon sunt de 40x19 cm.

chitară strălucitoare pe perete - led neon

Specificații:

Motiv: Chitară
Culoare deschisă: albastru, roșu, galben
Dimensiuni: 40x19cm
Alimentare: USB 5V
Lungimea cablului de alimentare: aprox. 180 cm
Comutator de cablu: da

Conținutul pachetului:

1x logo cu lumină LED

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

100%
100%
Cecilie

Chitară electrică neon

Chitară electrică cool care s-a ridicat la înălțimea așteptărilor! Se potrivește atât de bine în camera fiului meu 😊 Serviciu clienți rapid și plăcut.
Comandat chiar înainte de Crăciun, așa că a existat un timp de livrare puțin mai lung, dar asta s-a datorat livrării poștale.

Bun⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tradus din: no