Tricou de fitness inteligent cu navigație - Bluetooth (iOS, Android)

Codul: 11-284
445,00 lei Preț fără TVA: 370,85 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Tricou inteligent de fitness cu navigație - Bluetooth (iOS, Android) pentru a vă ajuta să atingeți obiectivele de antrenament mai repede decât oricând.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Tricou inteligent de fitness cu navigație - Bluetooth (iOS, Android) pentru a vă ajuta să atingeți obiectivele de antrenament mai repede decât oricând înainte - rămâneți în formă și bucurați-vă de viață . Acesta este un tricou revoluționar care nu a fost încă aici, înregistrează fiecare activitate a ta, literalmente. Activați tricoul apăsând butonul soft situat pe manșonul din stânga, iar senzorul încorporat din spatele tricoului va înregistra toate detaliile necesare, cum ar fi numărul de pași întreprinși, numărul de etaje urcat, caloriile arse și în același timp vă pot naviga , care este noutatea absolută pe piață.

tricko cu navigațietruc inteligent

Puteți să împerecheați tricoul cu telefonul smartphone prin bluetooth și apoi să utilizați o aplicație disponibilă gratuit (iOS, Android) pentru a vizualiza datele înregistrate din activitățile dvs. sau pentru a începe navigarea și a alege destinația călătoriei dvs. Tricoul inteligent vă va arăta calea fără un afișaj vizual, doar prin senzori de vibrație plasați pe umeri, care determină direcția de întoarcere prin vibrații. Tricoul este complet rezistent la apă, așa că nu vă faceți griji cu privire la condițiile meteorologice nefavorabile. Bateria încorporată este reîncărcată utilizând cablul micro USB inclus . Puteți purta acest tricou confortabil și la modă oriunde - acasă, la sala de sport, la alergare.

fitness tricko numărul de pași Înregistrează pașii
Tricoul de fitness prin intermediul aplicației vă informează cu privire la numărul exact de pași pe care i-ați efectuat pe parcursul zilei - indiferent dacă este vorba în timpul plimbărilor dimineața / seara sau în timpul programului de lucru.
fitness tricko numărul de etaje Înregistrează numărul de podele înălțate
Pentru activitatea fizică, este mai sănătos să folosiți scările decât un ascensor. Aplicația t-shirt înregistrează numărul de etaje pe care le-ați urcat pe parcursul zilei și vă ajută să rămâneți într-o stare sănătoasă.
fitness tricko calorii conta Înregistrează caloriile arse
Chiar și efortul cel mai mic de efort vă ajută să ardeți calorii. Folosind tricoul și aplicația veți fi informat despre numărul exact de calorii arse după activitatea sportivă.
distanța de trăsură de fitness a călătorit Înregistrează distanța
Cardiologii iubesc acest tricou, deoarece este ideal pentru activitățile lor. Veți fi informat despre distanța parcursă sau parcursă la tren în afara sau pe pista de alergare.
fitness tricko navigacia Navigați la locația dorită
Folosind aplicația potrivită a tricoului, introduceți destinația dorită, iar tricoul va naviga unde să meargă, fără a fi nevoie să utilizați o hartă sau navigație pe telefonul dvs. mobil pentru a vă asigura că sunteți pe drumul cel bun. Tricoul cu ajutorul senzorilor de vibrație plasați pe umeri vă va spune ce direcție ar trebui să mergeți pentru a ajunge la destinația finală cât mai curând posibil.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă