Design personalizat - T-shirt LED

Codul: 01-053-1
145,00 lei Preț fără TVA: 120,85 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Design personalizat - T-shirt cu LED-uri - vom produce tricou LED pentru tine cu logo-ul și modelul furnizat, exact după cerințele dumneavoastră. Cu această cămașă LED veți avea cu siguranță un instrument de marketing excelent pentru a vă promova activită

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Design personalizat - T-shirt cu LED-uri - vom produce tricouri cu LED-uri pentru dvs. cu logo-ul sau grafica furnizate, exact dupa cerintele dumneavoastra. Cu această cămașă LED veți avea cu siguranță un instrument de marketing excelent pentru a vă promova activitățile de afaceri.

Tricouri personalizate cu lumini personalizate - ajutorul pentru promovarea dvs. sau a afacerii dvs. Imaginați-vă logo-ul sau designul grafic pe aceste tricouri de neuitat! Veți obține o incredibilă atenție a celorlalți pentru orice, ceea ce doriți să promovați pe aceste tricouri unice.

Comandat de fabrica de tricouri

Creați-vă propriile cămăși LED - vizitați www.led-t-shirts.eu

Cu cămăși intermitenți sunt mult mai expresive decât tricourile tipărite standard. Sigla dvs. va clipi la toate evenimentele clienților dvs. Mare pentru suveniruri, excelent pentru acțiuni promoționale și diverse evenimente.

Tricouri personalizate


Dacă sunteți interesat, urmați acești pași.

1. Pas: Pentru calculul prețului trebuie să ne scrieți mai multe piese de tricouri personalizate conduse pe care doriți să le produceți. De asemenea, trebuie să specificați dimensiunile exacte ale tricourilor (S - XXXL) și țara de livrare pentru calculul costurilor de expediere. Reducerea cantitatii depinde de numarul de bucati pe care doriti sa le produceti. Comanda minimă este de 5 buc.

2. Pas: Avem nevoie de logo-ul sau de designul grafic pentru personalizate panouri cu LED-uri de animație cu rezoluție înaltă (ideal în curbe).

3. Pas: Vom pregăti animația panoului LED personalizat cu logo-ul sau designul grafic și vă vom trimite prin e-mail într-un fișier GIF pentru confirmarea dvs.

4. Pas: Dacă sunteți de acord cu animarea panoului LED, vă vom trimite date pentru plata în avans. Acceptăm plata cu plată sau transfer bancar.

5. Pasul: După ce primim plata, vom începe cu procesul de producție. De obicei durează 7-14 zile - depinde de cantitatea totală de piese comandate de tricouri personalizate.

6. Pasul: Cand vom termina productia tricourilor cu LED-uri personalizate, va vom trimite un pachet cu comanda dumneavoastra catre adresa de livrare de la posta de servicii de clasa I sau cu firma de curier GLS si va vom trimite numarul de urmarire. Deci, puteți să urmăriți pachetul online.

Livrăm cămăși LED personalizate în toată lumea. Avem clienți în 31 de țări ale lumii.

Dacă sunteți interesat serios, trimiteți -ne cererile dvs. despre tricouri personalizate flash direct la [email protected]

Cămăși cu comandă personalizată Tricou personalizat condus Tricouri personalizate Sau mai mult ..

! Vă rugăm să faceți o notă că există companii din China care produc tricouri foarte ieftine personalizate conduse cu materiale CHEAPER, și, prin urmare, mărfurile sunt adesea defecte și lumina este mai puțin expresivă!

Vindem tricouri de calitate personalizate cu materiale FINEST. În plus, oferim o GARANȚIE DE 2 ANI. Avem certificarea CE și ROHS a produselor noastre. Compania noastra detine un certificat ISO 9001: 2008 certificat international de management al calitatii - Click pentru mai multe informatii

Tricouri personalizate conduse

LED cămașă caietul de sarcini:

  • Fabricat din bumbac 100%. T-shirts de înaltă calitate sunt capabile numai în culoarea neagră.
  • Panoul cu LED-uri este atașat la cămașă prin zipul Velcro - permite demontarea ușoară a panoului.
  • Mini-pachetul sau unitatea de control (unde este introdusă bateria) este detașabilă din cauza spălării tricoului.
  • Mini-pachetul este echipat cu comutatorul ON / OFF și rotița de derulare sensibilă - puteți alege o sensibilitate ridicată sau scăzută.
  • Baterii: 4 x AAA (nu este inclus)

Dacă compania dorește să sporească gradul de conștientizare a mărcii, cămășile noastre LED cu LED-uri luminoase sunt un plus extraordinar pentru strategia dvs. de marketing. Ele sunt un instrument eficient de marketing pentru promoții și evenimente și se disting cu adevărat în mulțime de oriunde le folosiți!

Tricouri personalizate conduse

Întrebări frecvente despre tricouri LED

Cum functioneazã?
Se utilizează tehnologia electroluminescentă pentru a le face să clipească. Panoul LED este fabricat din hârtie subțire și material flexibil. Aceasta înseamnă că, dacă purtați acest tricou, vă simțiți exact la fel ca și când purtați tricou clasic. Tehnologia senzorului de sunet se poate aprinde cu orice sunet, zgomot sau muzică. Panoul LED este atașat tricoului printr-un fermoar Velcro. Cutia de control Mini este furnizată separat și poate fi îndoită la centură. Puteți comuta butonul pornit / oprit din caseta de control mini (invertor) pentru a controla luminile și sensibilitatea sunetului.

Cum este alimentat și cât timp funcționează?
Este alimentat de 4 baterii AAA de 1,5V. Puterea bateriei poate dura 10-14 ore, în funcție de durata utilizării sau în funcție de marca bateriei.

Cum pot să le spăl?
Tricourile conduse pot fi spălate cu ușurință. Deconectați panoul LED cu fire din tricou și scoateți acumulatorul.

Unele referințe ale tricourilor cu LED-uri personalizate:

Pepsi personalizat a condus tricouCadouri personalizate led rcn

Rochii personalizate conduse de redbullHerbalife vestimentare a condus camasiE-lac

John gallen
John Gallen "Suntem foarte mulțumiți de tricouri cu logo-ul companiei noastre. Vă putem recomanda această companie, un serviciu excelent și un produs perfect".
Adela expeditor
Adala Sender "Tricouri personalizate conduse îndeplinesc exact cerințele noastre pentru un nou instrument de marketing. Livrare rapidă, comunicare perfectă de la vânzător."
Peter kniebel Peter Kniebel "Compania mea caută furnizor de tricouri de lumină cu logo-ul nostru și am găsit această companie.Am luat o decizie foarte mare atunci când am comanda-o.Pret valoare pentru bani și de calitate este foarte foarte bun.
Eugen malik Eugen Malik "Suntem o companie de marketing și avem mulți clienți pentru care oferim servicii promoționale și de marketing. Clienții noștri, cum ar fi tricouri personalizate, au găsit acest produs foarte util pentru a atrage atenția potențialilor clienți".
Eva sklalska Eva Skalska "Cooperare perfectă, livrare rapidă și mare valoare - vânzător TOP !!!"

Clipuri personalizate de tricouri conduse de dvs. puteți găsi pe canalul nostru YT - YouTube Youtube

Discuția despre produs (3)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

ism

Doar un tricou încă aprins

ismanden82 răspundere

Hei, puteți produce un scurtmetraj care nu reacționează la niciun fel de sunet, ci este doar iluminare? Ar putea fi grozav dacă ai putea să mergi prin oraș cu un tricou. Orașul luminează doar?

Tradus din: en
Cool Mania

Design personalizat - T-shirt LED

Mario Bruchanik răspundere

BUNĂ
Da, bineinteles, putem face si panou led personalizat cu clipire automata (in loc de sunet activat).
Dacă sunteți interesat, vă rugăm să verificați: https://www.led-t-shirts.eu/order

Tradus din: en
Vic

Cămașă individuală

Victor Baart răspundere

Vreau să-i ofer unui prieten de-al meu o cămașă cu led personalizat (doar un text care răspunde la muzică). Este posibil să comandați cămăși singure? Multumesc anticipat.

Tradus din: en
Cool Mania

Design personalizat - T-shirt LED

Mario Bruchanik răspundere

Bună, îmi pare rău, dar cantitatea minimă de comandă este de 5 buc. Nu putem produce doar 1 buc. Mulțumesc pentru înțelegere..

Tradus din: en
mic

interogare cu cămașă personalizată

michael răspundere

Bună, puteți face cămășile cu led cu un egalizator, unde zgomotul se aprinde ca răspuns la sunet?

Tradus din: en
Cool Mania

Design personalizat - T-shirt LED

Mario Bruchanik răspundere

Bună Michael, da, desigur, putem personaliza tricouri LED cu propriul logo sau design și modelul se va aprinde în funcție de orice sunet sau muzică.

Tradus din: en
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă