Tricou de lumină - Star

Codul: 01-041
145,00 lei Preț fără TVA: 120,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Tricou de lumină - cumpărați t-shirt-ul tau activat online. El cămașă en-gros pentru cel mai bun preț. Egalizator tricou cea mai mare selecție lume - MTV DJ, Alien, egalizator.

Protecția cumpărătorului

 • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
 • Garanție pentru produse - 24 de luni
 • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

EQ este o cămașă cu un analizor de spectru sensibil la sunet. Pe măsură ce muzica bate, egalizatorul se mișcă în ritmul muzicii! Fiecare frecvență de muzică va activa o altă bara de egalizatori, la fel ca egalizatorul de pe stereo-ul dvs. acasă! Este un must-have accesoriu pentru toate concertele, petreceri sau chiar raves! Are un panou Electro Luminescence pe deplin funcțional, cu un acumulator care se lipeste discret într-un buzunar din interiorul tricoului. Rezultatul final este un T-Shirt muzical extraordinar de sunet sensibil care comandă atenție!

Tricou de lumină - cumpărați t-shirt-ul tau activat online. El cămașă en-gros pentru cel mai bun preț. Egalizator tricou cea mai mare selecție lume - MTV DJ, Alien, egalizator.

Daca doriti ca tricoul de iluminat personalizat cu logo-ul sau designul dumneavoastra sa completeze formularul de comanda direct aici . Vom produce T-shirts cu LED-uri pentru dvs. cu logo-ul sau grafica furnizate exact dupa cerintele dumneavoastra. Cu această cămașă LED veți avea cu siguranță un instrument de marketing excelent pentru a vă promova activitățile de afaceri.Caracteristică:

 • Tricou negru din bumbac cu panou de iluminare activat.
 • Senzor de volum reglabil pentru viteza intermitentă.
 • Luminile clipesc verde, galben și roșu în timp, pentru muzică și sunet.
 • Acumulatorul are un comutator pornit / oprit, astfel încât să puteți alege când faceți și nu doriți să clipească (așa cum era).
 • Bateria poate fi deconectată pentru spălarea tricoului.
 • Tricoul este numai pentru spălarea mâinilor.
 • Necesită 4 baterii AAA (nu sunt incluse).
 • Dimensiune: 120cm (47 țoli)

Rețineți că există companii care vând T-shirt-uri foarte CHEAP LED cu materiale CHEAPER și din cauza acestei probleme, MALFUNCȚIA UNITĂȚILOR și produce o lumină mai mică VIBRANT. Vindem T-shirts cu LED-uri QUALITY cu materiale FINEST. În plus, oferim o GARANȚIE DE 2 ANI.

Nu cumpărați tricou ieftin cu LED-uri. Dați clic pentru mai multe informații .


A condus tabelul de dimensiuni de tricouri

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă