Tricouri care se aprind - Amazing Hi-Fi

Codul: 01-055
135.00 lei Preț fără TVA: 112.50 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
+

tricourile care se aprinde - Hi-Fi-ul uimitor cumpăra t-shirt-ul tau activat online. El cămașă en-gros pentru cel mai bun preț. Egalizator tricou cea mai mare selecție din lume - MTV DJ, Căști, Egalizator.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Tricourile care luminează acest tricou LED EL sunt fabricate din bumbac 100%. Are un panou electro-luminescente (EL) de pe front, care reacționează la muzică în timp cu ceea ce asculți. De asemenea, oferă un ghid de ritm vizual altora. Este alimentat de un acumulator care se pune în interiorul tricoului. Și panoul Egalizer poate fi eliminat și înlocuit elegant și convenabil.

Tricouri care se aprind - Amazing Hi-Fi

Cumpărați t-shirt-ul activat de sunet online. El cămașă en-gros pentru cel mai bun preț. Egalizator tricou cea mai mare selecție lume - MTV DJ, Alien, egalizator.

Dacă doriți să vă luminați cu ușurință tricou cu logo-ul dvs. sau design doar umple formularul de comandă direct aici . Vom produce T-shirts cu LED-uri pentru dvs. cu logo-ul sau grafica furnizate exact dupa cerintele dumneavoastra. Cu această cămașă LED veți avea cu siguranță un instrument de marketing excelent pentru a vă promova activitățile de afaceri.

  • 100% bumbac, tricou numai în culoarea neagră
  • Tricoul este numai pentru spălarea mâinilor
  • Mini pachet sau unitate de control, este detașabil pentru spălare.
  • Mini-pachetul este echipat cu un buton de pornire / oprire și o roată de derulare sensibilă - puteți alege sensibilitatea ridicată sau scăzută la sunet
  • Necesită 4 baterii AAA obișnuite (nu sunt incluse)

Rețineți că există companii care vând T-shirt-uri foarte CHEAP LED cu materiale CHEAPER și din cauza acestei probleme, MALFUNCȚIA UNITĂȚILOR și produce o lumină mai mică VIBRANT. Vindem T-shirts cu LED-uri QUALITY cu materiale FINEST. În plus, oferim o GARANȚIE DE 2 ANI.

Nu cumpărați tricou ieftin cu LED-uri. Dați clic pentru mai multe informații .


A condus tabelul de dimensiuni de tricouri

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă