Atingeți ochelarii spion cu camera HD + P2P video în direct + WiFi

Codul: 10-174
795,00 lei Preț fără TVA: 662,50 lei
vândut Ne scuzați, acest produs nu mai este pe stoc.
Da! Livrăm în US

Atinge ochelarii spion cu camera HD + P2P video în direct + WiFi de vânzare online. Ochelarii cu aspect elegant și spion au o utilizare practică pentru înregistrarea neobservată.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Atinge ochelarii spion cu camera HD + P2P video în direct + WiFi de vânzare online. Ochelarii cu aspect elegant și spion au o utilizare practică pentru înregistrarea neobservată a împrejurimilor, iar pentru o construcție ultra-ușoară de doar 40 g sunt confortabili pentru utilizarea de zi cu zi. În același timp, nu trebuie să apăsați niciun buton, deoarece acestea răspund doar la atingere . Cu aceste ochelari de spion înregistrezi exact ceea ce vezi în timp ce ai mâinile libere, nu ridicând suspiciunea. Un alt avantaj este transmisia live prin conexiune WiFi direct la telefonul dvs. mobil prin aplicația „Pro iCam” , care este disponibilă gratuit pentru Android și iOS . Cu aplicația, puteți vizualiza nu numai imaginile capturate, dar puteți reda și videoclipuri înregistrate. Datorită suportului P2P , ochelarii pot fi conectați la internet folosind un telefon mobil pentru a crea un WiFi Hotspot și vă permite să vizionați imagini live pe internet pentru prietenii dvs.

Camera este încorporată în cadrul ochelarilor și scanează printr-un plastic transparent unidirecțional, ceea ce îi asigură secretul. Camera nu este vizibilă cu ochiul liber sau în niciun unghi sau cu iluminare din spate. Funcționarea este destul de simplă prin intermediul touch pad-ului din partea exterioară a cadrului ochelarilor și este, de asemenea, concepută pentru a fi neconcordantă. Aceste ochelari de spion au camuflajul perfect împotriva oricărei suspiciuni, deoarece acționează ca un supliment elegant pentru ținuta ta.

Aparatul foto este ascuns cu precizie în cadrul ochelarilor

Ochelarii cu camera au lentile transparente transparente.

aparat foto în ochelari wifi

Ochelarii de protecție au un senzor de mișcare încorporat care poate detecta mișcarea și apoi vă poate avertiza prin notificare direct la mobil prin intermediul aplicației „Pro iCam” . O caracteristică utilă când trebuie să părăsiți biroul, dar, în același timp, trebuie să fiți sigur că nimeni nu va vizita biroul dvs. în timp ce sunteți plecat. Imaginile capturate sunt înregistrate în format Full HD la 1920x1080p la 30fps pe un card microSD până la maximum 64 GB . Ochelarii sunt prevăzuți cu o baterie reîncărcabilă integrată, cu o capacitate de 280 mAh , care este încorporat direct în brațul cu ochelari detașabile și asigură funcționarea camerei pentru aproximativ 75 de minute. Dacă trebuie să reîncărcați bateria, decuplați brațul și reîncărcați-l prin cablul micro USB . Marele avantaj este că mai există un braț de rezervă cu baterie în pachet, pe care îl atașați de ochelari în timp ce încărcați cealaltă baterie . Acest lucru vă permite să înregistrați continuu videoclipuri. De asemenea, veți aprecia funcția de încărcare a bateriei prin Powerbank , care vă va asigura că aveți întotdeauna la îndemână o baterie încărcată.

 

ochelari cu aparat foto

 

Ochelarii de protecție spion sunt alegerea perfectă pentru dvs. dacă trebuie să faceți o înregistrare discretă a unei întâlniri, fără nici o bănuială . Ochelarii au o gamă largă de utilizare, deoarece îi puteți folosi, de exemplu în vacanță, un concert sau când înregistrați diverse experiențe de viață. Prin conectarea ochelarilor Full HD la computer prin USB, aceștia acționează ca un cititor de carduri de memorie și puteți descărca videoclipuri și fotografii înregistrate direct pe computer sau laptop.

ochelari cu camera HD

Caracteristici:

Ochelari eleganți cu cameră HD
Atingeți controlul pe brațul ochelarilor
Senzor de mișcare cu avertizare de notificare
Suport pentru conexiune WiFi și P2P
Utilizează card microSD de până la 64 GB

 

Specificații:

Optică: 2,0 MP CMOS
Rezolutie video: 1920x1080p
Raport cadru: 30fps
Compresie video: H.264
Format video: AVI
Unghiul de scanare: 70 °
Carduri de memorie: carduri microSD de 8-64 GB
Baterie: 280 mAh
Durata de viață a bateriei: aprox. 75 minute (timp de lucru)
Timp de încărcare: 1-2 ore
Conexiune de rețea: P2P, WiFi
Alimentare: DC-5V
Cablul de alimentare: micro USB
Suport sisteme: iOS, Android
Dimensiuni: 149mm x 146mm x 41mm
Greutate: 40 g

 

Conținutul pachetului:

1x ochelari WiFi cu aparat foto
2x Spectacle braț cu baterie
1x Adaptor de încărcare pentru brațe
1x cablu Micro USB
1x cârpă de curățare
1x USB cu software
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă