SET - Ochelari spion WiFi cu cameră FULL HD + receptor spion

Codul: 10-620
1.945,00 lei 1.495,00 lei Preț fără TVA: 1.245,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Set SPY - Ochelari tactile eleganti cu camera FULL HD si transmisie video WiFi + live (Android/iOS), comunicare in timp real prin telefonul Spy.

Protecția cumpărătorului

 • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
 • Garanție pentru produse - 24 de luni
 • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

SET - ochelari SPY, ochelari tactile eleganti cu camera FULL HD si transmisie video WiFi + live (Android/iOS) - camuflaj perfect al camerei si impreuna cu telefonul Spy este o combinatie ideala de spion pentru monitorizarea si comunicarea neobservata. Ochelarii spion se vor ocupa de transmiterea în direct a imaginilor capturate în raza de acțiune locală Wi-Fi și puteți comunica cu cealaltă persoană de pe telefon folosind căștile Bluetooth Spy. Setul unic de spionaj își va găsi utilizarea în diverse situații de viață, atunci când aveți nevoie de ajutor secret la telefon, dar în același timp trebuie să asigurați transmisie video live.

Este conceput pentru studenți în timpul examenelor, pentru comercianți în timpul întâlnirilor de afaceri și pentru alte situații.

SET - Ochelari tactile eleganti cu camera FULL HD si WiFi + transmisie video live (Android/iOS) + comunicare in timp real prin telefonul Spy - camuflaj perfect al camerei. Ochelarii stilați și în același timp spion au o utilizare practică pentru înregistrarea neobservată a împrejurimilor și pentru construcția ultra-ușoară de doar 40g . Sunt confortabile pentru utilizarea de zi cu zi. În același timp, nu trebuie să apăsați niciun buton deoarece acestea răspund doar la atingere. Cu aceste spioni cu ochelarii înregistrezi exact ce vezi și în același timp ai mâinile libere fără nicio bănuială.

Un alt avantaj este transmisia live prin conexiune WiFi direct pe telefonul mobil prin intermediul aplicației „ GPS CAM ”, care este disponibilă gratuit pentru Android și iOS. Prin intermediul aplicației, puteți nu numai să vizionați imagini capturate, ci și să redați videoclipuri deja înregistrate. Ochelarii susțin crearea propriei rețele Wi-Fi cu o rază de acțiune de până la 30 m , permițându-vă să urmăriți o înregistrare live pentru prietenii din apropiere.

Cameră în ochelari cu suport WiFi (prin aplicația mobilă) - obiectivul camerei perfect deghizat

ochelari tactile spion cu cameră FULL HD și WiFi

Camera este încorporată în cadrul ochelarilor și scanează printr-un plastic transparent unidirecțional, ceea ce îi asigură secretul. Aparatul foto nu este vizibil cu ochiul liber sau sub orice unghi , sau cu iluminare din spate. Operarea este destul de simplă prin intermediul touch pad-ului din exteriorul ramei ochelarilor și este, de asemenea, proiectată să fie discretă. Imaginea capturată este înregistrată la o rezoluție Full HD mare de 1920 x 1080p la 30fps pe un card microSD cu o capacitate maximă de până la 32 GB. Ochelarii sunt echipați cu o baterie reîncărcabilă integrată cu o capacitate de 280 mAh, care este încorporată direct în brațul detașabil.

Dacă trebuie să reîncărcați bateria, desprindeți brațul și reîncărcați-l prin cablul micro USB . Marele avantaj este că mai există un braț de rezervă cu baterie în pachet, pe care îl atașați de ochelari în timp ce încărcați cealaltă baterie . Acest lucru vă permite să înregistrați continuu video. Veți aprecia și funcția de încărcare a bateriei prin Powerbank , care vă va asigura că aveți întotdeauna o baterie încărcată la îndemână.

ochelari eleganti cu camera Full HD - control tactil

Ochelarii spion sunt alegerea perfectă pentru tine dacă trebuie să înregistrezi o întâlnire fără nicio bănuială . Ochelarii au o gama larga de utilizare, deoarece ii poti folosi, de exemplu intr-o vacanta, un concert sau cand inregistrezi diverse experiente de viata. Acești ochelari spion au un camuflaj perfect împotriva oricărei suspiciuni, deoarece acționează ca un plus elegant pentru ținuta ta. Conectând ochelarii Full HD la computer prin USB, aceștia funcționează ca un cititor de carduri de memorie și puteți descărca videoclipuri și fotografii înregistrate direct pe computer sau laptop.v

ochelari cu camera wifi - set wifi aplicatie gpss cam

Caracteristicile ochelarilor:

la care se adauga Ochelari eleganti cu camera HD
la care se adauga Video în rezoluție Full HD
la care se adauga Control tactil pe brațul ochelarilor
la care se adauga Suport pentru conexiune WiFi
la care se adauga Utilizarea cardului microSD de până la 32 GB

Specificațiile ochelarilor:

Optică: CMOS de 2,0 MP
Rezoluție video: 1920x1080p
Raport cadru: 30fps
Compresie video: H.264
Format video: AVI
Unghi de scanare: 70°
Carduri de memorie: carduri microSD 8-32 GB
Baterie: 280 mAh
Durata de viață a bateriei: aprox. 100 de minute (timp de lucru)
Timp de încărcare: 1-2 ore
Conexiune la rețea: WiFi
Alimentare: DC-5V
Cablu de alimentare: micro USB
Suport sisteme: iOS, Android
Dimensiuni: 149mm x 146mm x 41mm
Greutate: 40 g

Telefon spion cu amplificator bluettooth 20W cel mai recent model - fiecare dintre noi cunoaste situatiile de viata in care ai aprecia daca cineva te-ar putea sfatui, sau sa te ajute intr-o situatie dificila, fara ca nimeni sa stie despre asta.

Telefonul spion este un dispozitiv revoluționar care îți permite să te conectezi cu cineva la distanță prin telefonul tău mobil sau transmițător, fără ca nimeni să știe asta. Principiul este simplu, trebuie doar să introduceți căștile spion wireless (care nu este vizibilă din cauza dimensiunii sale miniaturale) în ureche și să atârnați de gât colierul bluetooth (pentru asocierea cu un telefon mobil) cu ultra putere și un amplificator de putere de 20W. , prin care semnalul este transmis fără fir în cască, unde semnalul se schimbă în voce.

Recomandăm clienților să nu cumpere imitații ieftine de căști spion de calitate scăzută prin vânzători neverificați.

Avem 24 de luni garanție pentru un telefon spion. Sfaturi și servicii de specialitate. Căștile spion sunt modelate pentru a se potrivi perfect în timpanul urechii, așa că nu se observă deloc. Sunt fabricate din material inofensiv.

telefon spion

Cel mai recent model avansat al popularei căști de spionaj. În comparație cu modelul anterior, are o formă anatomică îmbunătățită pentru a etanșa perfect urechea împotriva scurgerilor de sunet în jur. Telefonul este format dintr-un receptor sensibil (bobină), un micro difuzor stabil , cu sunet foarte curat și clar , cu zgomot redus.

Set receptor spion - colier cu buclă

Casca pentru ureche este pur și simplu introdusă în canalul urechii din ureche. La receptor este atașat un cârlig translucid cu ajutorul căruia căștile sunt ușor de scos. Pentru o manevrare și mai ușoară a receptorului , oferim o pensetă magnetică în magazinul nostru electronic. În pachet este inclusă o baterie care durează până la 7 ore.

cască de spionaj

Caracteristici ale căștii spion

la care se adauga Design profesional, calitate excelentă a sunetului
la care se adauga Formă ergonomică, manevrare convenabilă
la care se adauga Baterie: 1,55 V (337 SR 416SW) autonomie de până la 7 ore
la care se adauga Dimensiuni: 13x6mm
la care se adauga Frecvența de lucru: toate frecvențele
la care se adauga Conectivitate Bluetooth la dispozitivele mobile.
la care se adauga Ușor de controlat și de primit apeluri.
la care se adauga Suport handsfree pentru comunicare bidirecțională.
la care se adauga Posibilitatea de a începe înregistrarea direct de pe telefon - pentru a reda fișiere MP3.
la care se adauga Timpul de convorbire pentru o încărcare este de până la 12 ore, în regim de așteptare până la 130 de ore.
la care se adauga Bucla bluetooth include o baterie cu litiu incorporata de 700mAh
la care se adauga Bucla bluetooth include un amplificator de 20 W
la care se adauga Microfon integrat

Tabel de comparație a telefonului spion

Pachetul setului contine

 1. Ochelari WiFi cu camera
 2. 2x ochelari braț cu brațe
 3. Cablu micro USB
 4. Cârpă de curățare
 5. USB cu software
 6. Manual pentru ochelari
 7. Cea mai recentă cască de spionaj
 8. Microfon
 9. Bucla Bluetooth 20W pentru agățat pe gât
 10. cablu USB
 11. Adaptor de alimentare
 12. Manualul receptorului

înștiințare

De ce să cumpărați tehnologie de spionaj prin magazinul nostru electronic?

Testăm fiecare produs nou timp de câteva săptămâni și după o inspecție finală este inclus în vânzare
Oferta noastră nu este cea mai mare de pe piață, dar oferim doar produse testate de noi - produse spion de calitate și de încredere
Nu suntem cei mai ieftini, dar clienții noștri sunt clienți mulțumiți
Mulți ani de experiență în vânzarea de produse de spionaj ( camere spion, echipamente de spionaj) peste 12 ani de experiență
Consiliere de specialitate la instalarea și reglarea produselor (prin telefon sau e-mail)
Oferim 24 de luni garanție la toate produsele și returnare gratuită în 14 zile de la livrare
Cooperarea noastră nu se termină cu vânzarea, oferim servicii calificate pentru clienți
În caz de reclamație, încercăm să scurtăm timpul de procesare la minimum (de obicei 7-14 zile). Dacă mărfurile nu sunt funcționale, soluția este oferirea unui schimb pentru o nouă piesă

NOTĂ: Produsele concurente (cu costuri semnificativ mai mici) pe care le găsiți că pot avea același design, dar folosesc componente de calitate scăzută, cum ar fi amplificatoare, baterii etc., ceea ce duce la o versiune a produsului cu costuri reduse (mai puțin costisitoare), deci au un impact semnificativ asupra calitatii totale si a duratei de functionare. Pe baza acestui fapt, recomandăm clienților noștri să ia în considerare profitabilitatea investițiilor și achiziția conform acestui fapt.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

95%
95%
Spyman2023

ochelari - set

Ochelarii au o cameră discretă
Telefonul este absolut mic
Transmisie fiabilă

Excelent set de spionaj. Ochelarii nu sunt vizibili, nimeni nu va recunoaște că există o cameră în ei. Datorită receptorului și microfonului, imaginea poate fi vizualizată și pe un telefon mobil prin intermediul aplicației. Il folosesc des si inca nu m-au dezamagit.

Tradus din: sk