Cameră FULL HD cu Wifi P2P în difuzor cu bluetooth - posibilitate de rotație de la distanță a camerei

Codul: 10-633
795,00 lei Preț fără TVA: 662,50 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Cameră FULL HD cu Wifi P2P în difuzor cu bluetooth - posibilitate de rotație la distanță a camerei + detecție mișcare + Music player.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Cameră FULL HD cu Wifi P2P într-un difuzor cu bluetooth - posibilitatea de rotație de la distanță a camerei + detectarea mișcării + Music player. Cameră ascunsă FULL HD1080P cu unghi larg de vedere, posibilitatea de a controla rotația de la distanță a camerei cu 180° . Această cameră ascunsă USB wifi spion cu rezoluție audio/video FULL HD 1080p . Puteți controla de la distanță obiectivul camerei ascunse de acasă folosind o aplicație de pe smartphone (iOS/Android). Camera de securitate are și detectie de mișcare.

camera in difuzor full hd wifi bluetooth


Difuzor cu cameră ascunsă . Această cameră spion arată ca un difuzor bluetooth și este complet discretă. Camera WiFi ascunsă cu transmisie LIVE P2P prin internet are detectarea inteligentă a mișcării și notificări push direct pe smartphone-ul tău. Când detectarea mișcării este declanșată, această mică cameră ascunsă va trimite un mesaj de alarmă dispozitivului dvs. Cand nu esti in casa ta, aceasta camera spion va fi o excelenta camera de securitate ascunsa, sau ca babysitter pentru activitatile copiilor tai si pentru siguranta lor, sau ca un caine de paza pentru a monitoriza in timp real hotii, batranii, animalele de companie.

Difuzor cu cameră ascunsă și detectie de mișcare


Camera spion WiFi cu difuzor audio poate transmite live, înregistra videoclipuri și face fotografii de la distanță. Camera ascunsă cu sunet va salva automat videoclipul pe un card micro SD (nu este inclus), compatibil cu Max. până la 128 GB și înregistrare în buclă. Camerele spion cu audio și video acceptă vizualizarea online a mai multor dispozitive în același timp, vă puteți împărtăși momentele și experiențele minunate cu familia și prietenii.

Cameră spion WiFi cu difuzor audio Unghi de vizualizare de 240 de grade


După conectarea telefonului mobil la difuzor prin bluetooth, puteți reda muzică . Camera poate înregistra videoclipuri chiar și în timp ce redați muzică și în timpul încărcării. Dispozitivul are o funcție de înregistrare în buclă, adică dacă cardul de memorie este plin, acesta suprascrie automat cel mai vechi fișier. Odată activată mișcarea, camera ascunsă va trimite o notificare pe mobil și va captura automat fotografii și videoclipuri stocate pe cardul SD, astfel încât să nu pierdeți nicio informație importantă. Minicamera va ieși automat din modul de detectare a mișcării și va intra în modul de economisire a energiei atunci când nu este nimeni în preajmă. Bateria încorporată de 3000 mAh asigură până la 2 ore de funcționare, dar poate fi conectată la alimentare permanentă din rețea printr-un adaptor USB 5V și astfel durata de viață a bateriei nu este limitată.

De asemenea, funcționează ca un difuzor bluetooth clasic

difuzor bluetooth music player

Specificații:

Rezoluția camerei 1080p
Timp de încărcare aproximativ 5 ore
Suport card Micro SD de până la 128 GB (nu este inclus)
Vedere pe timp de noapte: nu
Suport Bluetooth: da
Înregistrare în buclă: da
compresie H.264
Format video: mp4
Port pentru căști de 3,5 mm
baterie de 3000 mAh
Suport sistem: iOS/Android
Dimensiuni: 8,12 x 8,12 x 10,16 cm

Conținutul pachetului:

1x difuzor Bluetooth cu camera wifi
1x cablu USB
1 cablu audio de 3,5 mm
1x manual de utilizare

alertează tehnicianul spion

De ce să cumpărați echipament de spionaj de la noi?

Testăm fiecare produs nou timp de câteva săptămâni și abia după inspecția finală este pus în vânzare
Prin urmare, oferta noastră nu este cea mai mare de pe piață , dar oferim doar produse de spionaj de calitate și fiabile pe care le-am testat.
Nu suntem cei mai ieftini , dar clientii nostri sunt clienti multumiti . De asemenea, puteți vedea recenziile lor pe Heureka.cz
Experiență de lungă durată în vânzarea de produse spion ( camere spion , tehnologie spion) mai mult de 12 ani de experiență
Sfaturi de specialitate în timpul instalării sau configurării produsului (prin telefon sau e-mail)
Oferim o garanție de 24 de luni pentru toate produsele și returnări gratuite în 14 zile de la livrare
Manual ceh detaliat pentru utilizare inclus în pachet
Garanție calificată și service post-garanție , așa că cu siguranță nu se termină cu vânzarea
În cazul unei reclamații , încercăm să reducem timpul de procesare la minimum (de obicei 7-14 zile) . Daca produsul nu este functional, solutia este sub forma unui schimb cu o piesa noua

ATENȚIE: Dacă găsiți produse concurente (cu un preț semnificativ mai mic) , care pot avea un design identic, dar componentele folosite precum amplificatoare, baterii etc. pot fi o versiune low cost (mai ieftină) a produsului , adică au un efect semnificativ asupra calității generale și duratei de viață a produselor. Prin urmare, recomandăm clienților să ia în considerare beneficiile investiției și achiziționării având în vedere acest fapt.

!!! Vânzătorul nu își asumă nicio responsabilitate în cazul utilizării greșite a acestor produse în scopuri ilegale. Înainte de utilizare, este important să vă familiarizați cu condițiile (lege, reglementări tehnice, decrete etc.) pentru operarea produselor în țara dată !!!

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă