Camera spionată - rezervor RC cu transfer online și înregistrare de imagini pe telefonul mobil

Codul: 10-129
845,00 lei Preț fără TVA: 704,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Camera spionată - rezervorul RC cu transfer online și înregistrarea imaginilor pe telefonul mobil sau pe tabletă este cea mai bună jucărie de spionaj pentru dvs.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Camera spionată - rezervorul RC cu transfer online și înregistrarea imaginilor pe telefonul mobil sau pe tabletă este cea mai bună jucărie de spionaj pentru tine. Noua cameră SPY controlată de la distanță pentru telefonul mobil sau pentru tableta dvs. atât Android cât și iOS. Mașina tracked I-Spy este echipată cu o cameră care vă permite să proiectați călătoria cu mașina direct pe afișajul telefonului. Pentru a controla rezervorul, trebuie să descărcați o aplicație numită "jucării I-Spy" și apoi să vă conectați la rețeaua WiFi a rezervorului. Apoi, în transmisia online, urmăriți unde se mișcă autocisterna. Rezervorul I-Spy înregistrează întreaga călătorie pe cameră și imaginea este proiectată direct pe afișajul telefonului sau al tabletei. Datorită acestui fapt, puteți controla rezervorul chiar și fără contact vizual direct, dacă este situat în spatele colțului sau în alte încăperi. Camera poate fi înclinată în sus și în jos pentru a examina locurile mai înalte.

I-spion mini-mașină cu cameră

Când porniți aplicația, veți vedea transmisia online de la aparatul de fotografiat situat pe rezervorul RC și butoanele de atingere pentru a controla mașina. Două pârghii din partea inferioară a ecranului sunt utilizate pentru mișcare, una dintre ele controlează mișcarea înainte sau înapoi, cea de-a doua servind pentru a porni spre stânga sau spre dreapta. În partea de sus a ecranului veți găsi butoane funcționale, în special pentru a face fotografii, videoclipuri etc. Cu giroscopul telefonului sau tabletei dvs. puteți controla și mașina i-Spy cu gesturi și mișcări. Dacă vă înclinați mâinile cu controlerul în jos, rezervorul se mișcă înainte și, dacă este în jos, rezervorul va merge înapoi invers. Prin înclinarea spre stânga sau spre dreapta, rezervorul se întoarce spre stânga sau spre dreapta. Mașina spion poate fi reîncărcată prin intermediul cablului USB prin Powerbank, astfel încât să nu fiți dependent de reîncărcarea din rețea.

I.spy mini-mașină cu control al camerei prin intermediul ecranului tactil

Caracteristici:

la care se adauga Video în timp real
la care se adauga Rezoluție HD 1080x720P
la care se adauga Înregistrarea videoclipurilor și fotografiilor pe telefonul mobil sau pe tabletă
la care se adauga Ontrolul prin ecran tactil sau prin giroscop prin înclinare
la care se adauga Controlul prin înclinarea verticală a camerei

Specificații:

Rezoluția camerei: HD 1080x720
Baterie: 450mAh
Gama WiFi: până la 15 m în spațiu deschis

Conținutul pachetului:

1x masina I-Spy mini RC urmarita cu camera
1x cablu USB
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

95%