Bionic ureche - cu căști

Codul: 09-016
495,00 lei Preț fără TVA: 412,50 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
+

Bionic ureche cu căști de vânzare la un preț bun pe care îl puteți cumpăra online în magazinul nostru electronic. Uitați-vă la oferta noastră și găsiți ceea ce căutați.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Bionic ear - cu căști - dispozitiv de ascultare spion care funcționează ca o ureche bionică și vă permite să auziți sunetul scăzut de până la 20 ~ 30 m, și sunete puternice pentru distanțe incredibile de până la 100 de metri! Cu căști stereo de înaltă calitate incluse.

Cu excepția acestui lucru, urechea bionică are un monocular încorporat , care vă permite să vedeți obiecte zoomate de până la 8 ori, un recorder digital pentru a înregistra sunetele pe care le ascultați . Veți putea chiar să reglați frecvența pentru a seta recepția largă a sunetului pentru a viza un sunet.

Acesta este un ureche perfect ascultare ureche pentru iubitorii de natura, sau doar pentru distracție . Bionic ureche cu căști de vânzare la un preț bun pe care îl puteți cumpăra online în magazinul nostru electronic. Uitați-vă la oferta noastră și găsiți ceea ce căutați.

Bionic ureche

Specificațiile produsului pentru urechea Bionic:

  • Capturează sunetul în maxim 100m
  • Monocular încorporat: zoom de 8x
  • Conceptor pentru căști: 3,5 mm
  • Alimentare: 1x baterie de 9V
  • Căști stereo: lungime reglabilă 160 mm ~ 200 mm

! Un vânzător nu este responsabil pentru utilizarea necorespunzătoare a acestor produse în scopuri ilegale. Înainte de utilizare, este important să cunoașteți condițiile (dreptul, prescripțiile tehnice, promulgațiile, etc.) pentru a funcționa cu produse din țară!

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă