Căști profesionale micro spion

Codul: 09-025
345,00 lei Preț fără TVA: 287,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Căști spion - urmează să faceți un examen important sau întâlniri de lucru și doriți să fiți perfect pregătiți? Cel mai nou model avansat de căști spion.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Căști spion - urmează să faceți un examen important sau întâlniri de lucru și doriți să fiți perfect pregătiți? Nu vă faceți griji, cu această uimitoare mini-spyware căști va fi capabil să comunice cu consilierul dvs. fără a observa cineva. Cel mai nou model avansat al căștii spion populare .

Comparativ cu modelul anterior, modelul a îmbunătățit forma anatomică pentru a se potrivi perfect urechii, pentru a evita scurgerile de sunet în împrejurimi. Receptorul este alcătuit din cel mai modern receptor sensibil (bobină), microfon stabil, cu sunet foarte clar și pur, cu zgomot minim.

Cu o aplicare corespunzătoare a căștii, nu o veți simți nici măcar și nu veți fi deranjați niciodată în timpul activităților. Fiți pregătiți pentru testul dvs. sau pentru o întâlnire importantă cu un ajutor dublu invizibil, care nu vă va dezamăgi în nici o situație.

Căști spion

Receptorul se poate introduce cu ușurință în canalul urechii la ureche. Receptorul este montat cârlig translucid, cu ajutorul căruia un receptor de la ureche este ușor de ales. Pentru o manipulare mai ușoară cu telefonul este oferită în penseta magnetică electronică.

Receptorul se poate introduce cu ușurință în canalul urechii la ureche. Căștile sunt montate cu un cârlig transparent, cu care puteți îndepărta cu ușurință căștile din ureche. Pentru o manipulare și mai ușoară cu căștile oferim pensete magnetice în magazinul nostru.

Localizează spionul

Parametrii pentru spioni

Pachetul include

  • Spionați cască
  • Manual

De ce să cumpărați tehnologia de spionaj prin magazinul nostru?

Suntem un importator și distribuitor direct al tehnologiei de spionaj cu ani de experiență. Cerințele noastre privind prelucrarea și îmbunătățirea produselor pe care le consultăm direct cu producătorul . Fiecare produs inclus în vânzare va trece controlul calității la intrare și numai după aceea va fi clasat pe oferta noastră de produse de spionaj.

Testele noastre arată că tehnica vândută este mai eficientă și are o durată mai lungă de viață decât produsele competitive. În cazul unor probleme tehnice neașteptate, încercăm să rezolvăm urgent situația față de satisfacția clienților.

Discuția despre produs (1)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Mar

Căști spion

Puteți vorbi cu o persoană cu el și care este intervalul?

Tradus din: de
Cool Mania

Căști profesionale micro spion

Pavel Kováčik răspundere

O zi buna,
Acest set cu cască este doar un înlocuitor. trebuie să aveți un dispozitiv Bluetooth pentru ca acel căști să funcționeze. Dispozitivul are o rază de acțiune de până la 10 metri prin bluetooth. Aici veți găsi întreaga facilitate: https://www.cool-mania.de/spy/spionage-shop/neueste-spion-ohrhorer-bluettooth-5w-verstarker

Tradus din: de
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă