Detector de erori pentru localizarea semnalelor GSM 3G / 4G LTE, Bluetooth și WiFi

Codul: 09-069
1.195,00 lei Preț fără TVA: 995,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Cel mai bun detector de erori pentru localizarea semnalelor GSM 3G / 4G LTE, Bluetooth și WiFi reprezintă o nouă clasă de dispozitive ascunse anti-urmărire.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Cel mai bun detector de erori pentru localizarea semnalelor GSM 3G / 4G LTE, Bluetooth și WiFi reprezintă o nouă clasă de dispozitive ascunse anti-urmărire . Spre deosebire de motoarele de căutare standard, acesta poate găsi dispozitive ascunse pe distanțe lungi, cum ar fi   Bug-uri Bluetooth și Wi-Fi . Astfel de bug-uri, în special cele de tip Bluetooth, sunt de fapt nedetectabile de către motoarele de căutare convenționale cu frecvență radio, din cauza nivelului redus de radiații și a tipului de modulație. Acest detector GSM utilizează un canal separat cu o frecvență înaltă (2,44 / 5,39 Ghz) și sensibilitate pentru a găsi dispozitive Bluetooth și Wi-Fi. Detectorul procesează apoi semnalul demodulat pentru a determina ce protocol a fost găsit. Desigur, detectorul găsește și bug-uri „clasice” (GSM, 3G, 4G, 5G DECT, etc.). Dispozitivul inovator nu este doar un model îmbunătățit de detectoare convenționale, ci un motor de căutare nou și revoluționar.

detector de erori profesionistcel mai bun detector de erori gsm

Detectorul este echipat cu funcții principale

Antena de bandă largă (pentru priza ANT1) oferă o acoperire mai largă, în special la frecvențe inferioare, permițând creșterea intervalului de detectare a detectoarelor VHF / UHF convenționale, menținând totodată o sensibilitate superioară în benzile superioare (GSM, Wi-Fi, Bluetooth).

Antena (pentru priza ANT2) cu sensibilitate de 2 până la 4 ori mai mare pentru toate sursele de peste 2 GHz (Wi-fi 2.4 GHz, 5GHz, Bluetooth, Wi-Max, LTE High, etc.) Unitatea poate găsi sursa semnalului de emisie și localizați-l cu exactitate.

Detector de semnal magnetic - instalați sonda magnetică, porniți dispozitivul și apăsați butonul de detectare magnetic. După ce indicatorul LED se aprinde, începeți să căutați. Când se găsește o sursă magnetică, se aprinde un LED alb și puteți auzi semnalul audio.

Comutator RF / MAG - după trecerea opțiunii MAG, setați sensibilitatea la maxim. Instalați antena magnetică și reglați potențiometrul. Datorită sensibilității ridicate, detectorul poate fi afectat de geomagnetism și obiecte de fier. Folosiți butonul rotativ pentru a seta sensibilitatea la mediul specificat.

Canalul ANT1 (1) este utilizat pentru a detecta o gamă largă de frecvențe de 50-6000 MHz pentru a căuta toate tipurile de emițătoare în camere, mașini, dispozitive purtate pe caroserie, telefoane sau alte tipuri cu diferite metode de modulare, inclusiv următoarele benzi : VHF, UHF, GSM 900/1800/1900 MHz, 3G, Wi-Fi, Wi-Max, 4G (LTE) etc.

Al doilea canal ANT2 (2), marcat ca "2,44 GHz 5,39 GHz", este utilizat pentru a detecta doar Bluetooth și Wi-Fi (sau alte semnale cu aceleași frecvențe), dar cu o sensibilitate mai mare. O metodă clasică de căutare este utilizarea unei antene ANT1, adică 50 - 6000 MHz, mai întâi pentru a acoperi o arie largă de intervale de frecvență. Apoi, procedura de scanare a zonei trebuie repetată cu ANT2. Folosind butoanele ANT1 / ANT2 puteți comuta între ANT1 și ANT2.

MODE - după apăsare puteți seta modul de afișare dorit. SEMNALIZAREA Sunetului - dacă se găsește orice sursă, veți auzi de la difuzor o semnalizare sonoră. MOD DE VIBRAȚIE - vă avertizează prin vibrații la găsirea sursei. MOD SILENT - fără sunet și fără vibrații. Semnalizarea sonoră permite căutarea rapidă, iar în funcție de sunetul specific, operatorul experimentat poate recunoaște sursa.

Utilizarea detectorului în viața de zi cu zi

PLUS Căutarea de senzori bug-uri și gps într-o mașină sau birou.
PLUS Dacă bănuiești că cineva îți ascultă ilegal telefonul, de exemplu, poți observa că telefonul trimite o mulțime de semnale chiar și atunci când este doar în așteptare.
PLUS Detectarea nivelului de radiații de la stațiile de difuzare a acoperișului din zona de lucru sau a clădirilor rezidențiale.
PLUS Verificați dacă camerele video vă sunt orientate către dvs. și vă monitorizează activitatea.
PLUS Când căutați semnale wireless, stații de bază pentru telefoane etc.
PLUS Detectarea nivelului de radiații cu microunde periculoase.
PLUS Căutarea semnalelor wireless suspecte.
PLUS Verificarea toaletelor, hotelurilor, întreprinderilor de divertisment, dacă există unele dispozitive spion în spațiu.

Informații despre utilizare:

Datorită sensibilității ridicate a detectorului, opriți dispozitivele de comunicare și digitale din apropiere. Când lucrați aproape de sursa mare de radiații, datele pot fi denaturate.

Dacă dispozitivul emite un semnal, dar nu există surse de radiații în apropiere, există 3 posibilități

1. Dispozitivul dvs. de comunicare este asociat cu stația de bază.
2. Sursa suspectă este foarte apropiată.
3. Sunteți prea aproape de routerul wireless

Specificații:

Domeniu de comunicare: 50MHz - 5,4GHz
Detectarea intervalului dinamic: -50dBm-10dBm
Sensibilitate la detecție: <0,03mw
Putere de detectare: cameră wireless 1,2GHz: 36m² // 2,4GHz: 25m²
Semnal mobil: 2G, 3G, 4G 25m²
Magnetic: 50mm ~ 150mm
Metoda de indicare: 20 LED-uri - lumină / sunet
Baterie: 3,7V 1500mAH
Ore de lucru: 20 - 45hod.
Dimensiuni: 12,5 cm (înălțime) x 5,2 cm (lățime) x 2,2 cm (grosime)
Greutate: 195g

Conținutul pachetului:

1x Detector
2x Antena
1x sondă magnetică
1x cablu Micro USB
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (2)

98%
100%
Spy detector

Detector de erori pentru localizarea semnalelor GSM 3G / 4G LTE, Bluetooth și WiFi

Livrare rapidă
Mai degrabă Ieftin
Profesional

În munca mea trebuie să știu dacă nu sunt ascultat de nimeni. Așa că am cumpărat acest detector de erori și funcționează perfect. Am încercat și a găsit o cameră ascunsă în camera mea... am fost șocată.

Tradus din: en
95%
Henry K.

Lucru util

Sondă magnetică
Poate căuta în rețeaua 4G, acesta este un avantaj
O scară largă de frecvențe

Eram curios dacă acest lucru găsește cu adevărat dispozitive de spionaj ascunse sau bug-uri și, în mod surprinzător, o face. L-am cumpărat pentru siguranța casei mele și acum sunt mulțumit că casa este securizată.

Tradus din: en