Dispozitive de detectare a erorilor - Professional CC308

Codul: 09-004
425,00 lei Preț fără TVA: 354,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Dispozitive de detectare a erorilor - Professional CC308 este un dispozitiv care este folosit ca detector fie GSM, fie ca un bug de orice semnal wireless în spațiul dvs. plat, în birou sau în alte locuri. Puteți cumpăra online la magazinul nostru.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Dispozitive de detectare a erorilor - Professional CC308 este un dispozitiv care este folosit ca detector fie GSM, fie ca un bug de orice semnal wireless în spațiul dvs. plat, în birou sau în alte locuri. Puteți cumpăra online la magazinul nostru.

În mod special, Toto special upravené zariadenie takisto zistí či náhodou Váš mobilný telefón nie je odpočúvaný. În cazul în care dispozitivul detectează un semnal sonor, acesta începe să vibreze și să lumineze intensitatea luminoasă a semnalului de intensitate.

Această mașină special modificată detectează, de asemenea, dacă mobilul dvs. nu este interceptat. Dacă dispozitivul preia semnalul difuzat, va începe să fluiere sau să vibreze și LED-ul verde se va aprinde de intensitatea semnalului.

  • Performanță 50mW - 200mW cu o gamă de detecție de 30-50 cm.
  • Performanță 300mW - 600mW cu o gamă de detecție de 100-200 cm.
  • Performanță 800mW - 1200mW cu o gamă de detecție de 300-1000 cm.
  • Built-in baterie de litiu de 1200mAh
  • Interval de frecvență 1MHz-3000MHz.
  • Dimensiuni: 93mm * 48mm * 17mm
  • Greutate: 58g.

Dispozitive de detectare a erorilor

Multi detector de bug-uri funcționează pe toate frecvențele GSM, inclusiv camerele wireless. Puteți afla cu greu că cineva sună în mediul înconjurător sau că cineva controlează telefonul . Dacă apare o fluiere sau o vibrație, trebuie să continuați timp de 1 minut și mai mult, și dacă da, decât este sigur, că prin telefonul dvs. sunt transmise date sau semnale audio. Dispozitivul poate captura cu ușurință camere wireless, ascultare de bug-uri și alte dispozitive fără fir. Detector GSM de vânzare la un preț bun pe care îl puteți cumpăra online în magazinul nostru electronic. Uitați-vă la oferta noastră și găsiți ceea ce căutați .

Dispozitivul acceptă o conexiune de căști în cazul în care trebuie să efectuați o detectare silențioasă, adică fără sunet. Intervalul de detectare a semnalului GSM este de până la 10 M (depinde de puterea semnalului GSM detectat).

Pachetul contine:

1 x Multi detector de erori - CC308
1 x căști

! Un vânzător nu este responsabil pentru utilizarea necorespunzătoare a acestor produse în scopuri ilegale. Înainte de utilizare, este important să cunoașteți condițiile (dreptul, prescripțiile tehnice, promulgațiile, etc.) pentru a funcționa cu produse din țară!

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (3)

97%
100%
Marek M.

Dispozitive de detectare a erorilor - Professional CC308

Control simplu al dispozitivelor nedorite din apartament sau hotel. Datorită setării de sensibilitate, pot identifica ploșnița destul de precis. Încă nu am reușit să găsesc nimic, dar răspunde la toate telefoanele și wifi.
Sensibilitate
Prelucrare
Dimensiuni
Tradus din: cs
96%
Robert

Detector

Sensibilitatea poate fi reglată
Căști
Am avut si manualul
Nimic deocamdată, vom vedea
Tradus din: en
95%
Ludo

Detector

Pentru a seta sensibilitatea
Căști
Aveam și licență SK
Nu stiu niciuna pana acum, vom vedea
Tradus din: sk