Recorder vocal ascuns într-un breloc cu memorie de 16 GB + activare vocală

Codul: 09-063
395,00 lei Preț fără TVA: 329,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Înregistratorul vocal ascuns într-un breloc cu memorie de 16 GB + activare vocală, este un înregistrator audio la dimensiuni compacte.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Înregistratorul vocal ascuns într-un breloc cu memorie de 16 GB + activare vocală, este un înregistrator audio la dimensiuni compacte. Proiectat pentru a fi discret. Nu emite sunet sau lumină în timpul înregistrării, asigurând disreetitatea acestuia. Dai adesea prelegeri la diferite evenimente? Trebuie să surprindeți conversația neobișnuit și neobservată? Doriți întotdeauna să aveți un aparat de înregistrare vocală la îndemână? Recorderul de sunet vă va ajuta în orice situație. Dispozitivul de ascultare de interceptare funcționează în două moduri .

Modul de activare audio va înregistra cuvântul rostit doar dacă participanții vorbesc cu adevărat, altfel va trece la modul de așteptare. Modul de înregistrare continuă este înregistrat non-stop la intervale de 60 de minute. Comutarea modurilor este intuitivă folosind butonul de defilare n. Când butonul este împins în poziție în sus, atunci este activat modul prin sunet sau voce. Când este apăsat butonul în poziția centrală, dispozitivul salvează înregistrarea și se oprește. Iar când butonul este împins în poziția de jos, atunci este activat din nou modul de înregistrare continuă. Înregistratorul este alimentat prin intermediul adaptorului încorporat, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru baterii. Poate funcționa în modul de încărcare completă timp de aproximativ 60 de ore în modul activat prin sunet și aproximativ 6 ore în modul de înregistrare continuă, deci este întotdeauna gata atunci când aveți nevoie. Dispozitivul cu conectare prin sârmă este desigur compatibil cu Mac și Windows.

înregistrare vocală ascunsă în cheie

Recorderul vocal inteligent își găsește utilizarea într-o gamă largă de oameni și are multe caracteristici de calitate. Dacă capacitatea bateriei scade la un nivel critic, va salva automat sunetul înainte de al opri . De asemenea, are o reducere inteligentă a zgomotului - înregistrarea vitezei de biți de până la 192kbps. Nu aveți nevoie de software suplimentar pentru a transfera fișierele între înregistrator și computer - pur și simplu conectați-le cu un cablu USB și transferați fișierele. Pentru a reda sunetul înregistrat, pur și simplu opriți și conectați căștile la mufa de 3,5 mm. Nu riscați niciodată să pierdeți o conversație importantă, o prelegere sau alt material audio.

Specificatii tehnice:

  • Frecvență: Mp3- 8KHz-48Khz 320Kbps, 32KHz - 48KHz 48Kbps - 192Kbps
  • VMA: 32Khz-48Khz 48Kbps-192Kbps
  • Memorie: 16 GB
  • Intrare: Micro USB
  • Sisteme compatibile: Windows, Mac, Linux

Conținutul pachetului:

1x Recorder de sunet în soneria
1x cablu USB
1x Căști
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă