Tracker cheie - găsire bluetooth prin GPS - alarmă TWO-WAY - APP Android/iOS

Codul: 09-121
145,00 lei Preț fără TVA: 120,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Tracker cheie - găsire de telefon mobil bluetooth prin GPS - alarmă TWO-WAY - APP Android/iOS funcționează și pentru fluierat (și prin notificare de alarmă pe mobil).

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Tracker cheie - găsitor de telefon mobil Bluetooth prin GPS - alarmă TWO-WAY - APP Android/iOS funcționează și pentru fluierat (și prin notificare de alarmă pe mobil) . Acest dispozitiv anti-pierdere este un produs bazat pe tehnologia Bluetooth 4.0 low energy. Folosind aplicația software „iSearching” pentru a se conecta la dispozitive mobile, cum ar fi telefoanele mobile prin Bluetooth, utilizatorul poate găsi cu ușurință obiecte pierdute (cum ar fi chei, poșete etc.). Acest breloc, pandantiv pe un șnur sau un lanț, funcționează ca un găsitor de chei, sau chiar găsitor de persoane sau animale de companie.

Porniți acest tracker și asociați-l cu telefonul prin Bluetooth . Apoi descărcați aplicația pe telefon fie manual din magazinul de aplicații sau Google Play, fie folosind codul QR din manual. Puteți controla vizorul prin intermediul aplicației. Dispozitivul comunică cu telefonul dvs. prin intermediul aplicației și veți fi avertizat când un obiect sau o persoană iese din raza de acțiune Bluetooth efectivă. Trackerul va începe să sune, veți fi alertat de o alarmă pe mobil și aplicația vă va arăta chiar ultima locație GPS a trackerului.

Dispozitiv bluetooth anti-pierdere pentru găsirea cheilor, telefonului mobil etc

Dispozitiv bluetooth anti-pierdere pentru găsirea cheilor, telefonului mobil etc

Atașați trackerul la orice ați putea pierde și apăsați butonul „Alarmă” din aplicația mobilă pentru a găsi trackerul în raza activă. Te va ajuta sa gasesti rapid cheile pierdute, sau chiar un copil care iti iese din vedere, vei fi instiintat imediat, il poti folosi si pentru masina ta, animale de companie, geanta, servieta sau alte lucruri. Un bip puternic vă va ghida către elementul pierdut. Sau, de exemplu, când ieși din casă și uiți portofelul în care ai băgat prima dată vizorul inteligent, o alarmă te va alerta pe telefon.

De asemenea, funcționează în sens invers alarma în DOUĂ CĂȚI. Ori de câte ori trackerul se îndepărtează de mobil, trackerul va începe să sune, dar alarma se va declanșa și pe mobil. Deci, de exemplu, te duci la serviciu, dar uiți de telefonul mobil acasă, ai trackerul cu tine, ieși și de îndată ce te îndepărtezi, trackerul începe să sune și înțelegi că ți-ai lăsat mobilul telefon acasa. Un lucru util, totuși? Dispozitivul are si o alta functie practica, cu ajutorul telecomenzii din tracker, puteti folosi acest pandantiv si ca declansator de la distanta pentru a face un selfie cu telefonul mobil . Tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul de control de pe tracker (desigur, aplicația mobilă trebuie să fie și ea activă).

key tracker alarmă TWO-WAY - găsitor bluetooth

Specificatii tehnice:

Material: ABS + acril
Bluetooth: 4.0
APP: iFindU /iSearching
Alarmă în DOUĂ CARE
Baterie: buton CR2032
Capacitate baterie: 200 mAh
Tensiune de operare: 3V
Buzzer: 90 DB
Distanta de lucru: 0-30m
Mod standby: până la 6 luni
Sisteme aplicabile: IOS 9.0 și o versiune ulterioară, Android 9.0 și o versiune ulterioară
Buton de control: țineți apăsat timp de 3 secunde pentru a porni/5 secunde pentru a opri dispozitivul.
Dimensiuni: 40x7 mm
Greutate neta: 8 g


Conținutul pachetului:

1x mini gps finder
1x manual de utilizare

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă