Walkie Talkie - radio cu rază lungă de acțiune cu 22 de canale + funcție VOX + lanternă LED

Codul: 09-137
395,00 lei Preț fără TVA: 329,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Walkie Talkie - radio cu rază lungă de acțiune cu 22 de canale + funcție VOX + lanternă LED. Transmițătoarele oferă o gamă largă de beneficii.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Walkie Talkie - radio cu rază lungă de acțiune cu 22 de canale + funcție VOX + lanternă LED. Transmițătoarele oferă o gamă largă de beneficii și sunt ideale pentru o varietate de activități în aer liber și aplicații profesionale. Cu un total de 22 de canale și 121 de coduri private , acestea permit o comunicare clară și sigură, reducând în același timp riscul de întrerupere sau de ascultare nedorită. Constructia lor robusta si durabila asigura fiabilitate chiar si in conditii solicitante, precum expeditii turistice, lucrari de constructii, sau la organizarea de evenimente de amploare.

Datorită lanternei LED încorporate, aparatele de radio sunt utile chiar și în situații cu lumină redusă sau pe timp de noapte. Cu aceste radiouri, utilizatorii obțin un partener de comunicare de încredere, potrivit pentru o gamă largă de activități, de la aplicații profesionale la aventuri de agrement. Portabilitatea lor și operarea ușoară garantează că vor fi un companion excelent în orice călătorie sau loc de muncă.

Transmițătoare Walkie Talkie pentru diverse utilizări

Transmițătoare Walkie Talkie pentru diverse utilizări

Comunicare fără mâini

Transmițătoarele sunt echipate cu o funcție inovatoare pentru comunicare hands-free, datorită căreia puteți comunica fără probleme și eficient chiar și atunci când aveți mâinile pline. Funcția VOX activează automat radioul atunci când vocea sau alt sunet puternic este detectat , eliminând nevoia de a apăsa manual butonul de apelare. Această caracteristică este de neprețuit pentru activități precum drumeții, ciclism, alpinism sau la locul de muncă, unde folosirea mâinilor pentru a controla aparatele radio poate fi impracticabilă sau periculoasă. Indiferent ce faci, aceste walkie-talkie asigură o comunicare fiabilă și convenabilă.

walkie-talkie cu lanternă LED încorporată
Opțiuni extinse de comunicare

Un total de 22 de canale cu 121 de coduri private oferă opțiuni extinse de comunicare și protecție sporită a confidențialității. Cu 22 de canale disponibile, utilizatorii pot găsi cu ușurință un canal gratuit pentru o comunicare clară și neîntreruptă. Codurile private suplimentare 121 servesc la creșterea securității și la minimizarea întreruperilor nedorite sau accidentale de la alți utilizatori de radio din vecinătate. Această combinație de canale și coduri private le permite utilizatorilor de walkie-talkie să-și creeze propriul „canal de comunicare”, reducând probabilitatea de suprapunere cu alți utilizatori și asigurând că conversațiile lor rămân private și inaccesibile persoanelor neautorizate. Această caracteristică este ideală pentru grupurile care au nevoie de o modalitate fiabilă și privată de a comunica în aer liber sau când lucrează într-un mediu aglomerat.

radio cu două sensuri cu 22 de canale walkie talkie

Actualizări continue și informații despre vreme

Funcția „ Canale de bandă meteorologică NOAA ” de pe radiouri este o caracteristică suplimentară care permite accesul la canalele Administrației Naționale pentru Oceane și Atmosfere (NOAA) din Statele Unite. Aceste canale oferă actualizări și informații meteo continue, inclusiv avertismente și alerte pentru condiții meteorologice extreme, cum ar fi furtuni, tornade și uragane. Această caracteristică este utilă în special pentru persoanele care petrec mult timp în aer liber sau care participă la activități în aer liber, deoarece le permite să rămână informați și în siguranță în condițiile meteorologice care se schimbă rapid.

Radio cu 22 de canale cu lanternă integrată


Specificație:

  • Culori: Roșu, Albastru, Verde
  • Baterie: Necesita 3 baterii AA pentru fiecare walkie-talkie (nu este inclus)
  • Canale: Total 22 de canale cu 121 de coduri private
  • Lanterna LED incorporata
  • VOX fără mâini
  • Canale de bandă meteo NOAA


Conținutul pachetului:

1x set walkie-talkie multifuncțional de 2 bucăți cu 22 de canale și o lanternă LED integrată
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă