Bancă de putere cu 3x ieșire Micro USB / USB C / Lightning conector - 10000 mAh

Codul: 65-005
225,00 lei 160,00 lei Preț fără TVA: 133,35 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Bancă de alimentare cu ieșire 3x Conector Micro USB / USB C / Lightning - 10000 mAh este un încărcător extern cu trei intrări pentru încărcare.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Bancă de alimentare cu ieșire 3x Conector Micro USB / USB C / Lightning - 10000 mAh este un încărcător extern cu trei intrări pentru încărcare. De asemenea, dispune cu un indicator de stare a bateriei în numere de la 100% încărcare. Bateria portabilă se asigură că smartphone-ul sau alt dispozitiv compatibil nu va rămâne în mod neașteptat de electricitate. Fiecare dintre noi cunoaște sentimentul când uităm să încărcăm un telefon mobil sau un alt dispozitiv necesar, iar bateria se epuizează la cel mai potrivit moment. Powerbank servește ca o sursă de alimentare de rezervă foarte bună pe care o poți avea întotdeauna cu tine. Are o capacitate de până la 10000 mAh, deci este suficient de puternic pentru a încărca complet majoritatea dispozitivelor, cum ar fi Smartphone-urile, Smartwatch-ul sau camerele de luat vederi. Toate acestea sunt conținute într-o dimensiune foarte compactă, cu un design durabil și elegant.

banca portabila de putere 10000 mah

Printre principalele avantaje ale încărcătorului extern este compatibilitatea încărcării sale. În prezent, trei tipuri de cabluri de încărcare sunt cele mai răspândite - conector Micro USB, USB C și Lightning. Dacă dețineți doar unul dintre ele, de multe ori este enervant să schimbați cablul din priză pentru a reîncărca un alt dispozitiv, de exemplu, o bancă de alimentare. Cu toate acestea, Powerbank dispune de toate cele trei intrări de încărcare, astfel încât să puteți evita cu ușurință această problemă. Ecranul LCD, care indică starea de încărcare a încărcătorului extern, este pe partea frontală. Are o ieșire pentru încărcare prin USB (2A) și trei intrări de încărcare: Micro USB / tip C: 5V 2A / fulger: 5V 1A. Siguranța în utilizare este asigurată de protecția împotriva supratensiunilor, supraîncărcărilor și a scurtcircuitelor.

Specificatii tehnice:
Intrare: Micro USB / Tip C: 5V 2A / Fulger: 5V 1A
Ieșire: USB 5V 2,1A
Capacitate: 10000 mAh
Dimensiuni: 90 * 63 * 22mm
Protecție la supratensiune, suprasarcină și scurtcircuit
Conținutul pachetului:

1x încărcător extern
1x cablu de încărcare
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă