Agitatoare de cocktail pentru bauturi - Agitatoare acrilice colorate cu decoratiuni pentru bauturi - Set 10 buc

Codul: 94-037
110,00 lei Preț fără TVA: 91,65 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Agitatoare de cocktail pentru băuturi - Agitatoare acrilice colorate cu decorațiuni pentru băuturi - Set 10 buc​. Indiferent dacă vă place cosmopolita, bloody mary, pina colada, margarita sau mojito.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Agitatoare de cocktail pentru băuturi - Agitatoare acrilice colorate cu decorațiuni pentru băuturi - Set 10 buc​. Indiferent dacă vă place cosmopolita, bloody mary, pina colada, margarita sau mojito. Uitați de agitatoarele de băuturi plictisitoare, fade și monotone și adăugați agitatoare de cocktail acrilice colorate băuturii dvs. cu decorarea băuturii voastre preferate de vară. Animați-vă petrecerea cu un mixer original de cocktailuri colorate. Puteți decora orice băutură, un cocktail sau o simplă limonadă. Mixerele unice sunt potrivite pentru sărbători de familie cu prietenii, baruri, cluburi, restaurante și discoteci. Va atrage atenția multor gurmanzi.

Agitatoare pentru băuturi și cocktailuri - elegante și decorative

Mixere de cocktail colorate - agitatoare

Agitatoare din plastic pentru pahare - oferă cocktail-urilor propriul stil

Puteți alege dintre diferite culori cu diferite forme de mânere cu diferite motive pentru băuturi de vară. Indiferent dacă vă place cosmopolit, bloody mary, pina colada, margarita sau mojito , vă vom oferi cocktailul de vis sub forma unui agitator pentru băutura dumneavoastră. Există o minge la capătul agitatorului de cocktail , pe care o puteți folosi inteligent pentru a zdrobi gheața sau fructele din băutură. Transformă bucăți decorative mari ale băuturii într-un ciob fin. Orbiți-vă prietenii cu accesorii moderne pentru băuturi și cocktailuri.

Agitatoare vesele cu mini decor

Bateriile de băuturi fiabile și durabile își vor găsi, de asemenea, un loc în bucătărie.

Un agitator colorat din acril de înaltă calitate revigorează fiecare băutură. Datorită materialului său durabil, poate rezista mult. Mixerul original cu decor este ecologic, îl puteți folosi în mod repetat. Întreținerea este simplă, vă puteți bucura de mixer din nou și din nou. Agitatorul din sticla acrilica nu se limiteaza la sezonul de vara, il puteti folosi oricand, in orice bautura. Mini-băuturile vesele și culorile luminoase vor oferi casei tale o atmosferă plăcută și pozitivă.

agitatoare din plastic pentru căni băuturi cocktail-uri

Specificații:

  • Material: acril
  • Lungime 23 cm

Conținutul pachetului:

1x set de amestecătoare de cocktail cu 10 decorațiuni

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă