Set cadou de lux - Balon (sticlă) + deschizător + 2x căni

Codul: 94-033
345,00 lei 295,00 lei Preț fără TVA: 245,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Set cadou de lux - Balon (sticlă) + deschizător + 2 căni este un cadou minunat pentru fiecare bărbat (soț, partener, rude, fiu sau prieten).

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Set cadou de lux - Balon (sticlă) + deschizător + 2 căni este un cadou minunat pentru fiecare bărbat (soț, partener, rude, fiu sau prieten). Vremurile domnilor nu s-au terminat încă și fiecare tip bun ar trebui să aibă un balon în care să poată purta băutura sa preferată. Îl puteți folosi, de exemplu, pentru plimbări în natură, drumeții, vizite, întâlniri ocazionale sau petreceri. Bea împreună este o tradiție care se practică în rândul bărbaților de ani buni. Simbolizează respectul reciproc, încrederea și prietenia - de aceea avantajul setului acestui domn este că conține și două căni de 50 ml , astfel încât să vă puteți bucura de băutura preferată oriunde și cu oricine.

Setul original original de baloane cu două cupe din oțel inoxidabil va încânta fiecare gavalier.

Set cadou flacon flacon

Setul este fabricat din oțel inoxidabil și astfel rezistă chiar și celor mai dificile condiții și medii. Atât cupele, cât și balonul sunt acoperite cu imitație de piele, ceea ce conferă setului o impresie de lux. Se vinde într-o cutie elegantă simplă. Conținutul balonului este de 265 ml.

Specificații:

Oțel inoxidabil
Manopera de calitate
Dimensiunea sticlei 15x2x9 cm
Volum: 265 ml
Dimensiunea cupei: 4x3,5 cm

Conținutul pachetului:

1 sticlă (balon)
2x cana
1x deschizător universal
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

100%
100%
Jozef

Set cadou de lux - Balon (sticlă) + deschizător + 2x căni

Mergem des la munte și la diverse plimbări cu prietenii. Desigur, luăm întotdeauna ceva lichid pentru a ne încălzi. Problema a fost că nu am avut niciodată ochelari la noi. Apoi am găsit acest set - arată uimitor, este ambalat într-o cutie neagră practică, astfel încât să încapă fără probleme în rucsac.
L-a comandat și un prieten imediat după mine, iar acum plimbările noastre sunt cu atât mai distractive. Materialul în sine seamănă cu pielea și arată cu adevărat luxos, îl recomand tuturor.
Tradus din: sk