Vin decantor cu un gat mai larg - SET MAGIC

Codul: 94-001
245,00 lei 200,00 lei Preț fără TVA: 166,65 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Set decantor de vin Magic cu un gât mai larg - Diametru gât 42 mm cu filtru. Acesta a fost dezvoltat pentru aerarea imediată a vinului.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Set decantor de vin Magic cu un gât mai larg - Diametru gât 42 mm cu filtru. Acesta a fost dezvoltat pentru aerarea imediată a vinului. Pur și simplu turnați vinul din sticlă prin MAGIC DECANTER în pahar.

O necesitate pentru iubitorii de vin rosu. Acest decantor de apă dă aromă și aromă vinului dvs. imediat. Doar puneți-l peste un pahar și turnați vinul prin el și bucurați-vă de gustul real din primul moment. Veți vedea diferența de aromă și aromă cu utilizarea acestui decantor. Marea aromă a vinului nu depinde numai de clasa sa și de calitatea sa. Detaliile necesare pentru a mări aroma și aroma vinului sunt servirea și turnarea în sticlă. Unele vinuri vor ieși după decantare . Pentru vinificatori este decantarea vinului, proces lung și foarte dificil, care trebuie făcut în mod adecvat pentru păstrarea aromelor și aromelor vinului. Folosind această metodă puteți modifica vinurile mai vechi sau vinurile cu un gust puternic.

Defecțiune aerator

Nu există o procedură mai ușoară care să pună accentul pe gustul și aroma vinului pentru o experiență perfectă. Spațiul de decantare nu trebuie să fie ascuns undeva în dulap. Designul său simplu și elegant va lumina fiecare spațiu. Curbele standului se joacă cu lumina și vor impresiona pe toată lumea cu orice ocazie.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (3)

89%