Set pix Caligrafic - Pix cu cerneală cu pene exclusivist cu pene + 3 vârfuri - Set cadou

Codul: 100-021
245,00 lei Preț fără TVA: 204,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Set pix Caligrafic - Pix exclusiv cu pene cu pene + 3 vârfuri - Set cadou. Acest set de lux este cu siguranță un cadou luxos și elegant pentru cei dragi.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Set pix Caligrafic - Pix exclusiv cu cerneală cu pene + 3 vârfuri - Set cadou. Acest set de lux este cu siguranță un cadou luxos și elegant pentru cei dragi. Acest stilou special poartă frumusețea unei epoci trecute și vă permite să reînviați arta caligrafiei cu un stil elegant.

set cadou exclusiv de stilouri cu cerneală


Un cadou excepțional pentru iubitorii de scris și stilul vintage

Pixul de caligrafie antic este un decor original și elegant, care va atrage nu numai scriitori, artiști și iubitori de cărți, ci și oameni cărora le plac lucrurile retro. Amplasarea lui pe masa de lucru este cu adevărat excepțională, deoarece extinde vizual spațiul și creează o atmosferă plăcută de lucru. Cu eleganța și istoria sa, acest stilou poate face fiecare birou sau studiu confortabil. Inspiră-te de farmecul său caligrafic și intră în lumea scrisului cu un stil unic.

Pix caligrafic Pix antic cu cerneală caligrafică cu penă

Expresie artistică cu 3 vârfuri de stilou caligrafie diferite

Caligrafia este o artă care s-a născut din priceperea și pasiunea pentru scris. Pixul antic de caligrafie oferă caligrafului creativitate și expresie nelimitată. Cu cele 3 vârfuri diferite, se poate obține o gamă largă de efecte și stiluri de scriere. Penele fine permit o scriere precisă și detaliată, ceea ce este ideal pentru a crea linii subțiri și delicate. Dimpotrivă, vârfurile mai groase oferă posibilitatea de a crea litere mai largi și mai expresive, oferind lucrărilor tale caligrafice putere și expresie.

Pix antic cu pene, set de pixuri de lux

Set cadou de lux

Acest set cadou de lux include un stilou cu cerneală albastră și un mâner de alamă , de care este atașată penita originală. Împreună formează un decor elegant al fiecărei mese de lucru. Setul include și o sticlă de sticlă cu cerneală albastră. Pixul conține, de asemenea, un vârf de înaltă calitate, cu care este foarte plăcut să scrieți. Dar in pachet vei gasi alte 3 penite care au varfuri late diferite.

set de stilouri de caligrafie quill feather fair

Specificație:

  • Material stilou: alamă
  • 15 ml cerneală albastră
  • Lungime stilou: 25 - 26 cm


Conținutul pachetului:

1x stilou de caligrafie antic cu penita pentru scufundare
3x vârfuri de caligrafie
1x cerneală albastră

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

98%
98%
Carovnepero

Pix caligrafic

Potrivit și pentru caligrafie
Include vârfuri de bază și cerneală

Pe lângă faptul că este un stilou foarte drăguț, este potrivit și pentru caligrafie - datorită diferitelor penite, puteți scrie în diferite stiluri și grosimi. Este hobby-ul meu și acest stilou a funcționat pentru mine.

Tradus din: sk