Hairy costume de baie doamnelor cu imprimare masculină - întuneric

Codul: 200-012
400,00 lei Preț fără TVA: 333,35 lei
vândut Ne pare rău, dar acest produs este epuizat. Acest produs nu mai este disponibil.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto

Hairy costume de baie doamnelor cu imprimare masculină - întuneric. Costume de baie TOP pentru zile fierbinți pe fiecare plajă, cu o imprimare originală, fără priviri.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Hairy costume de baie doamnelor cu imprimare masculină - întuneric. Costume de baie TOP pentru zile fierbinți pe fiecare plajă, cu o imprimare originală, fără priviri. Creați situații amuzante la piscine sau la mare, când oamenii se uită la tine în acest costum de baie exclusiv. Costumele de baie au o controversă, dar mai ales o impresie amuzantă, deoarece arată bărbații și în care femeia va arăta ca un tip. Ele sunt decorate cu un model de corp bărbați, cu detalii elaborate, cum ar fi sfârcurile, burta vizibilă de bere, locurile păroase la cele mai multe zone - piept, spate, picioare, fund și burtă.

Vrei să fii unic în timpul acestui sezon de vară pe plajă și să vină cu ceva nou? Aceste costume de baie cu blană sunt o modalitate ideală de a ajunge la ea! Arata-le tuturor celor din jurul vostru, ca sunteti cool si ca te distrezi.

Mănuși de costume de baie întunecate întuneric

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la o calitate scăzută a costumului de baie, puteți fi siguri! Aceste costume de baie sunt de calitate și sunt fabricate manual din materiale fine pentru a asigura o purtare confortabilă.

La e-shop sunt disponibile aceste costume de baie extravagante în trei nuante , deci ai alegerea unică de a alege cele potrivite care se vor potrivi perfect pieii tale.

Specificații pentru costume de baie:

  • Mână cusută în California
  • Fabricat din material polispandex, moale la atingere și confortabil de purtat
  • Rezoluție mare de imprimare pe partea din față și din spate

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă