Îmbrăcăminte păroasă cu amprenta corpului bărbaților - maro deschis

Codul: 200-011
400,00 lei Preț fără TVA: 333,35 lei
vândut Ne pare rău, dar acest produs este epuizat. Acest produs nu mai este disponibil.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto

Îmbrăcăminte păr blond cu imprimarea corpului bărbaților - maro deschis, sunt costume de baie de plajă de vară unice, care vor atrage atenția tuturor.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Îmbrăcăminte de păr cu imprimarea corpului bărbaților - maro deschis, sunt costume de baie de plajă de vară unice, care vor atrage atenția tuturor. Dezlănțuiți discuțiile fierbinți și creați situații amuzante atunci când oamenii se uită la tine în acest costum de baie exclusiv. Ele sunt controversate dar amuzante dintr-o singură bucată de costume de baie, care creează impresia unui corp de sex masculin, astfel încât femeile vor arăta ca bărbații. Costume de baie sunt decorate cu un model de corp bărbați, cu detalii elaborate, cum ar fi sfarcurile, burta vizibilă de bere, locurile păroase din cele mai multe zone - piept, spate, picioare, fund și burtă.

Vrei să fii de neuitat în timpul sezonului de vară și să vii la mare cu ceva nou? Aceste costume de baie pentru femei sunt o alegere excelentă! Arata lumii din jurul vostru, ca esti cool si ca te distrezi.

Îmbrăcăminte pentru femei cu corp masculin deschis maro

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la o calitate scăzută a costumului de baie, puteți fi siguri! Aceste costume de baie sunt de calitate și sunt fabricate manual din materiale fine pentru a asigura o purtare confortabilă.

La e-shop sunt disponibile aceste costume de baie extravagante în trei nuante , deci ai alegerea unică de a alege cele potrivite care se vor potrivi perfect pieii tale.

Specificații pentru costume de baie:

  • Mână cusută în California
  • Fabricat din material polispandex, moale la atingere și confortabil de purtat
  • Rezoluție mare de imprimare pe partea din față și din spate

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă