Pungă de rinichi original, sub formă de bere biliară

Codul: 200-013
325,00 lei 75,00 lei Preț fără TVA: 62,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

O pungă de rinichi originale, sub forma unei burtă de bere, este cea mai recentă tendință pentru bărbații care au dorit mereu să apară gourmet autentic.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

O pungă de rinichi originale sub forma unei burtă de bere este cea mai recentă tendință pentru bărbații care au dorit mereu să apară gourmet autentic. Sacul de rinichi asigură într-adevăr atenția trecătorilor, deoarece are o impresie foarte realistă datorită imprimării de înaltă calitate și procesării precise. Înfățișarea pungii arată burta învelitoare sub îmbrăcăminte și, în același timp, oferă un spațiu pentru stocarea obiectelor personale cum ar fi un telefon mobil, chei, portofel, ochelari și o bere.

dadbag

Te-ai gândit vreodată cum te-ar arăta cu burta de bere? Obțineți acest sac unic pentru rinichi, iar ideile dvs. vor deveni realitate fără complicații de sănătate sau consum alimentar nesănătos pe termen lung. Pentru a alege nuanța potrivită pentru piele, producătorul oferă până la șase modificări cu nuanțe și păr diferite. Puteți să fiți sigur că veți alege cel potrivit și că vă veți distra cu siguranță familia sau prietenii cu noul dvs. aspect.

lapte de bere ladvinka

Exclusiv în ofertă la magazinul nostru la un preț avantajos. Aveți ocazia unică de a cumpăra cea mai recentă tendință în modelarea bărbaților și de a experimenta sentimentul unei burtă de bere cu o utilizare practică a lucrurilor personale.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă