Creștere hidroponică - Panou LED de înaltă putere cu spectru complet 300W

Codul: 36-063
1,195.00 lei Preț fără TVA: 995.83 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Cresterea hidroponica - panoul LED de mare putere este ideal pentru toate fazele de crestere a plantelor si interactioneaza bine cu cultura apei si cultura solului. Prin urmare, se găsește în grădina națională, expoziția de flori, serele etc.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Cresterea hidroponica - panoul LED de mare putere este ideal pentru toate fazele de crestere a plantelor si interactioneaza bine cu cultura apei si cultura solului. Prin urmare, se găsește în grădina națională, expoziția de flori, serele, pivnițele și acvariile. În acest caz, este un mod incredibil de a crește plantele în interior în hol, seră sau subsol. Poate fi folosit pentru a dezvolta orhidee, trandafiri, ardei, roșii, busuioc, salată, ierburi, varză, spanac, verdețuri, broccoli, flori, castraveți și multe alte fructe și legume. Este, de asemenea, potrivit pentru plante de plante de creștere. LED-ul cresc lampa este, de asemenea, o alegere bună chiar și pentru clonarea plantelor și răsadurilor și pentru toate fazele de creștere a plantelor.

Panou LED panou complet

Poate fi plasat în condiții de siguranță chiar și în spații închise deoarece nu se supraîncălzește. Lumina LED pentru plante include lumină roșie și albastră, pentru a promova și menține creșterea maximă a plantelor. Plantele au nevoie de spectru de lumină roșie și albastră pentru o creștere sănătoasă și rapidă și pentru procesul natural de fotosinteză.

Lampa cu LED-uri are o eficiență energetică maximă care este utilizată pentru stimularea creșterii plantelor, este sigură pentru mediul înconjurător, fără mercur în becuri, deoarece este o tehnologie LED. Lampa a fost concepută pentru a economisi mediul și este extrem de eficientă din punct de vedere energetic în comparație cu sistemele standard de iluminare fluorescentă, ceea ce se reflectă în costurile de funcționare reduse.

led-uri cu becuri

Are un corp din aluminiu care conduce la căldură generată minim de la dioda LED. De asemenea, aluminiu asigură o greutate redusă a lămpii. Sursa de lumină este formată din diode LED SMD de mare putere . Mediul de lucru pentru funcționarea luminilor cu LED-uri este de la -20 ° C la 55 ° C și umiditate de 5% până la 95%.

NASA a condus panoul de creștere

Panoul LED oferă spectru complet. Lumina roșie are o lungime de undă de 630-660nm și o frecvență de 400-484Hz . Lumina albastră are o lungime de undă de 430-460nm și o frecvență de 606-668Hz, lumina IR are 730nm, lumina UV are 380nm, lumina caldă albă are 3500K și lumina albă 6500K. Spectrul roșu este folosit pentru clorofila A și clorofila B. Plantele au în general nevoie de toate lungimile de undă roșii pentru creșterea și dezvoltarea lor sănătoasă. Spectrul albastru este punctul maxim de maxim pentru creșterea și absorbția vegetativă. Lumina albă asigură umplerea tuturor spectrelor care lipsesc. Lumina calda asigura energie si sprijina fotosinteza plantelor. Lumina UV are o funcție unică de sterilizare și ucide bacteriile fitopatogene. IR asigură înflorire și germinare.

led lampă pe plante

Fotosinteza apare cel mai fundamental din lumina roșie și, în al doilea rând, din lumina albastră. Cu toate acestea, pentru multe plante este necesar și lumina albastră datorită reglării lor de creștere, înflorire și formare a fructelor. Prin urmare, se dezvoltă lumină LED adecvată pentru creșterea tuturor etapelor dezvoltării plantelor.

parametri:

Tip: panoul cu spectru complet
Putere: 300W
Cantitatea de LED-uri: 252
Culori LED: roșu 183 + albastru 40 + 10 alb cald + 10 alb + 6 IR + 3 UV
Lungimea de undă a LED-ului: roșu 630nm ~ 660nm, albastru 430nm ~ 460nm, alb cald 3500K, alb 6500K, IR 730nm, UV 380nm.
Tip LED: SMD
Tensiunea de intrare: AC85-265V
Dimensiuni (mm): 400x210x60
Greutate: 2,8 kg

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă