LED bară de lumină 0,5m pentru creșterea plantelor 10W (pachet 5x)

Codul: 36-059
295.00 lei Preț fără TVA: 245.83 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
+

LED bară de lumină 0,5m pentru creșterea plantelor 10W (pachet 5x), poate servi drept iluminare suplimentară sau poate ajuta la îmbogățirea plantelor în timpul creșterii, înfloririi și vegetației.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

LED bară de lumină 0,5m pentru creșterea plantelor 10W (pachet 5x), poate servi drept iluminare suplimentară sau poate ajuta la îmbogățirea plantelor în timpul creșterii, înfloririi și vegetației. Acesta oferă o modalitate incredibilă de a crește plantele în interior în săli, sere sau subsoluri . Poate fi folosit pentru orhidee, trandafiri, ardei, roșii, busuioc, salată, ierburi, kel, spanac, legume cu frunze, broccoli, flori, castraveți și multe alte fructe și legume. Este, de asemenea, potrivit pentru plantele de creștere în încăpere. LED-ul de lumină bar este, de asemenea, o alegere bună pentru clonarea răsadurilor și pentru toate fazele de creștere a plantelor.

Led-ul crește bara de lumină

Poate fi plasat în condiții de siguranță chiar și în spații închise deoarece nu se supraîncălzește. Lumina LED pentru plante include lumină roșie și albastră, pentru a promova și menține creșterea maximă a plantelor. Plantele au nevoie de spectru de lumină roșie și albastră pentru o creștere sănătoasă și rapidă și pentru procesul natural de fotosinteză.

LED-ul crește lampa are eficiența energetică maximă este folosit pentru stimularea creșterii plantelor, este ecologic, fără mercur în lămpi, deoarece este o tehnologie LED. Bara de lumină a fost concepută pentru a economisi mediul și este extrem de eficientă din punct de vedere energetic în comparație cu sistemele standard de iluminare fluorescentă, ceea ce se reflectă în costurile de funcționare reduse.

led-uri cu becuri

Are un corp din aluminiu care conduce la căldură generată minim de la dioda LED. De asemenea, aluminiu asigură o greutate redusă a lămpii. Sursa de lumină este compusă din 36 de LED-uri de mare putere . Mediul de lucru pentru funcționarea barei cu LED-uri este de la -20 ° C la 55 ° C și umiditate de 5% până la 95%.

LED bară de lumină de plante

Ambele lumini roșii și albastre fac parte din spectrul electromagnetic vizibil cu ochiul liber. Lumina roșie are o lungime de undă de 620-750nm și o frecvență 400-484Hz. Lumina albastră are o lungime de undă de 450-495nm și o frecvență de 606-668Hz. Spectrul roșu are o utilizare pentru clorofila A și clorofila B. În general, plantele au nevoie de toate lungimile de undă roșii pentru creșterea și dezvoltarea sănătoasă.

led lampă pe plante

Fotosinteza apare cel mai fundamental din lumina roșie și, în al doilea rând, din lumina albastră. Cu toate acestea, pentru multe plante este necesar și lumina albastră datorită reglării lor de creștere, înflorire și formare a fructelor. Prin urmare, bara de lumini LED este adecvată pentru creșterea tuturor etapelor dezvoltării plantelor.

parametri:

Tip: ZW0066
Putere: 10W
Numărul de LED-uri: 36
LED: roșu și albastru
LED lungime de undă: roșu 660nm, albastru 445nm
Dimensiuni (mm): 500x10
Durata de viață: mai mult de 50.000 de ore
Fluxul luminos: 9 albastru 27 roșu, 225 ~ 357LM

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă