LED bec 7W - iluminat pentru plante

Codul: 36-056
145.00 lei Preț fără TVA: 120.83 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

LED bulb 7W - iluminatul pentru plante poate servi drept iluminare suplimentară sau poate oferi suport pentru îmbogățirea plantelor în timpul perioadei de creștere, înflorire și vegetație în sezonul de iarnă.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

LED bec 7W - iluminatul pentru plante poate servi drept iluminare suplimentară sau poate ajuta la îmbogățirea plantelor în timpul creșterii, înfloririi și vegetației în timpul sezonului de iarnă. Este o modalitate incredibilă de a crește plantele în interior în hol, seră sau subsol. Poate fi folosit pentru a dezvolta orhidee, trandafiri, ardei, roșii, busuioc, salată, ierburi, varză, spanac, verdețuri, broccoli, flori, castraveți și multe alte fructe și legume. Este, de asemenea, potrivit pentru plante de plante de creștere. LED-ul cu bulb este, de asemenea, o alegere bună chiar și pentru clonarea plantelor și materialului săditor și pentru toate fazele de creștere a plantelor.

NASA bec LED


Poate fi plasat în condiții de siguranță chiar și în spații închise deoarece nu se supraîncălzește. Lumina LED pentru plante include lumină roșie și albastră, pentru a promova și menține creșterea maximă a plantelor. Plantele au nevoie de spectru de lumină roșie și albastră pentru o creștere sănătoasă și rapidă și pentru procesul natural de fotosinteză.

LED-ul crește lampa are eficiența energetică maximă este folosit pentru stimularea creșterii plantelor, este ecologic, fără mercur în lămpi, deoarece este o tehnologie LED. Lampa a fost concepută pentru a economisi mediul și este extrem de eficientă din punct de vedere energetic în comparație cu sistemele standard de iluminare fluorescentă, ceea ce se reflectă în costurile de funcționare reduse.

led-uri cu becuri

Are un corp din aluminiu care conduce la căldură generată minim de la dioda LED. De asemenea, aluminiu asigură o greutate redusă a lămpii. Sursa de lumină constă din diode SMD cu diametre mari de 3W. Mediul de lucru pentru funcționarea luminilor cu LED-uri este de la -20 ° C la 55 ° C și umiditate de 5% până la 95%.

a condus lumină tot mai mare

Ambele lumini roșii și albastre fac parte din spectrul electromagnetic vizibil cu ochiul liber. Lumina roșie are o lungime de undă de 620-750nm și o frecvență 400-484Hz. Lumina albastră are o lungime de undă de 450-495nm și o frecvență de 606-668Hz. Spectrul roșu are o utilizare pentru clorofila A și clorofila B. În general, plantele au nevoie de toate lungimile de undă roșii pentru creșterea și dezvoltarea sănătoasă.

led lampă pe plante

Fotosinteza apare cel mai fundamental din lumina roșie și, în al doilea rând, din lumina albastră. Cu toate acestea, pentru multe plante este necesar și lumina albastră datorită reglării lor de creștere, înflorire și formare a fructelor. Prin urmare, se dezvoltă lumină LED adecvată pentru creșterea tuturor etapelor dezvoltării plantelor.

parametri:

Tip: bec NASA cu LED
Putere: 7W
Numărul de LED-uri: 10
Tip LED: LED SMD
Tensiunea de intrare: AC85-265V
Dimensiuni (mm): 60x50
Raportul dintre roșu și albastru: 6: 4
Tipul filetului: E27

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă