Plante cultivate sub iluminare artificiala - panou LED 200W

Codul: 36-062
845.00 lei Preț fără TVA: 704.17 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Plantele cultivate sub iluminare artificiala - panoul cu LED-uri de 200W ajuta plantele sa creasca si sa infloreasca in conditii de interior in care de obicei nu exista suficient lumina.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Plantele cultivate sub iluminare artificiala - panoul cu LED-uri de 200W ajuta plantele sa creasca si sa infloreasca in conditii de interior in care de obicei nu exista suficient lumina. Este o modalitate incredibilă de a crește plantele în interior în hol, seră sau subsol. Poate fi folosit pentru a dezvolta orhidee, trandafiri, ardei, roșii, busuioc, salată, ierburi, varză, spanac, verdețuri, broccoli, flori, castraveți și multe alte fructe și legume. Este, de asemenea, potrivit pentru plante de plante de creștere. LED-ul cresc lampa este, de asemenea, o alegere bună chiar și pentru clonarea plantelor și răsadurilor și pentru toate fazele de creștere a plantelor.

LED-ul creste lampa

Poate fi plasat în condiții de siguranță chiar și în spații închise deoarece nu se supraîncălzește. Lumina LED pentru plante include lumină roșie și albastră, pentru a promova și menține creșterea maximă a plantelor. Plantele au nevoie de spectru de lumină roșie și albastră pentru o creștere sănătoasă și rapidă și pentru procesul natural de fotosinteză.

Lampa cu LED-uri are o eficiență energetică maximă care este utilizată pentru stimularea creșterii plantelor, este sigură pentru mediul înconjurător, fără mercur în becuri, deoarece este o tehnologie LED. Lampa a fost concepută pentru a economisi mediul și este extrem de eficientă din punct de vedere energetic în comparație cu sistemele standard de iluminare fluorescentă, ceea ce se reflectă în costurile de funcționare reduse.

led-uri cu becuri

Are un corp din aluminiu care conduce la căldură generată minim de la dioda LED. De asemenea, aluminiu asigură o greutate redusă a lămpii. Sursa de lumină constă din diode SMD cu diametre mari de 3W. Mediul de lucru pentru funcționarea luminilor cu LED-uri este de la -20 ° C la 55 ° C și umiditate de 5% până la 95%.

Atât luminile roșii cât și cele albastre fac parte din spectrul electromagnetic vizibil cu ochiul liber. Lumina roșie are o lungime de undă de 620-750nm și o frecvență de 400-484Hz . Lumina albastră are o lungime de undă de 450-495nm și o frecvență de 606-668Hz . Spectrul roșu este folosit pentru clorofila A și clorofila B. Plantele au în general nevoie de toate lungimile de undă roșii pentru creșterea și dezvoltarea lor sănătoasă.

led lampă pe plante

Fotosinteza apare cel mai fundamental din lumina roșie și, în al doilea rând, din lumina albastră. Cu toate acestea, pentru multe plante este necesar și lumina albastră datorită reglării lor de creștere, înflorire și formare a fructelor. Prin urmare, se dezvoltă lumină LED adecvată pentru creșterea tuturor etapelor dezvoltării plantelor.

parametri:

Tip: Led 200W
Putere: 200W
Cantitate LED: 2009
Culori LED: roșu 1715 + albastru 294
Tip LED: SMD
Tensiunea de intrare: AC85-275V
Dimensiuni (mm): 305x305x35
Unghi de strălucire: 140 °
Greutate: 0,7 kg

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (2)

100%