Bandă LED 1M pentru bucătărie, pat, scară cu senzor de mișcare pentru baterii 4xAAA - PACK

Codul: 71-034
U$38.50 Preț fără TVA: U$32.08
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Banda LED 1M pentru bucătărie, pat, scară cu senzor de mișcare pentru baterii 4xAAA - PACK, este un set complet de auto-instalare.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Banda LED 1M pentru bucătărie, pat, scară cu senzor de mișcare pentru baterii 4xAAA - PACK, este un set complet de auto-instalare. Acest set complet vă va face camera confortabilă cu o lumină difuză plăcută. Datorită instalării simple și funcționării ușoare, banda de lumină LED se va aprinde automat atunci când este detectată mișcarea. Lipiți banda cu LED-uri cu 30 de lumini LED la locul dorit cu o bandă de 3M , conectați cablurile și așezați un senzor de detecție a mișcării care are o autonomie de până la 5 metri și un unghi larg de detecție de până la 115 °, astfel încât să poată fi în mod fiabil surprinde fiecare mișcare . Lampa LED (benzi cu LED-uri din cameră) sunt potrivite pentru iluminarea scărilor, (lumina scării cu senzor), iluminarea nocturnă a holului, baie, dulap, dulap, dormitor sau pat , dar este potrivită și ca bandă LED în bucătărie ( lumina sub unitatea de bucătărie) - iluminatul de care aveți nevoie cu siguranță. Utilizarea lor este cu adevărat foarte largă.

Iluminare cu bandă LED a apartamentului, interiorului

Lumina se aprinde automat la detectarea mișcării. Când detectarea mișcării este terminată, lumina se stinge automat după 15 secunde. Există 3 variante de culoare deschisă dintre care puteți alege: galben cald - 3000K, alb - 4000K, alb rece - 6000K pentru a vă potrivi cât mai mult interiorul. Lumina se aprinde automat în condiții de lumină scăzută, dar poate fi setată să se aprindă simultan în timpul zilei și al nopții.

De asemenea, își poate găsi locul într-un garaj, o rulotă sau o pivniță, deoarece funcționează pe baterii AAA

benzi led baterii AAA

Specificații:

Model: CL-CDC-1
Bandă LED de 100 cm lungime cu 30 de lumini LED, impermeabil IP65, 5V DC, 8 mm lățime, autocolant 3M pe partea din spate pentru lipirea benzii
Senzor de mișcare cu vedere nocturnă, rază de senzor: unghi de scanare de 3-5 m și 115 °, cu comutator MAN / AUTO (lumina se aprinde când este detectată mișcare sau când este apăsat butonul)
Oprire automată a luminii după 15 secunde
Dimensiuni: 137x27x19 mm
Există 3 variante de culoare deschisă dintre care puteți alege:
galben cald - 3000K
alb - 4000K
alb rece - 6000K
Alimentare: baterii 4xAAA (neincluse în pachet) - o durată de viață constantă de 2,5 ore sau 2 luni când lumina este aprinsă de 10 ori pe zi


Conținutul pachetului:

1x 100 cm lungime bandă LED
1x Senzor de mișcare pentru detectarea mișcării cu autocolant 3M pe partea din spate, pentru montarea senzorului
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă