UFO LED 130W pentru creșterea plantelor în interior cu spectru complet de culoare

Codul: 36-057
595.00 lei Preț fără TVA: 495.83 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Lampa cu LED 130W pentru o creștere a plantelor cu spectru complet de culori este lampa ideală pentru cultivarea plantelor în interior, fie în casă, fie în sere.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Lampa cu LED 130W pentru o creștere a plantelor cu spectru complet de culori este lampa ideală pentru cultivarea plantelor în interior, indiferent dacă este în casă sau în sere. Datorită sistemului de agățare inclus, lampa LED poate fi montată direct pe plante. Poate fi folosit pentru a dezvolta orhidee, trandafiri, ardei, roșii, busuioc, salată, ierburi, varză, spanac, verdețuri, broccoli, flori, castraveți și multe alte fructe și legume. Este, de asemenea, potrivit pentru plante de plante de creștere. Lampa LED Grow este de asemenea o alegere bună chiar și pentru clonarea plantelor și materialului săditor și pentru toate fazele de creștere a plantelor.

LED-urile cresc lumina OZN

Poate fi plasat în condiții de siguranță chiar și în spații închise deoarece nu se supraîncălzește. Lumina LED pentru plante include lumină roșie și albastră, pentru a promova și menține creșterea maximă a plantelor. Plantele au nevoie de spectru de lumină roșie și albastră pentru o creștere sănătoasă și rapidă și pentru procesul natural de fotosinteză.

Lampa cu LED-uri are o eficiență energetică maximă care este utilizată pentru stimularea creșterii plantelor, este sigură pentru mediul înconjurător, fără mercur în becuri, deoarece este o tehnologie LED. Lampa a fost concepută pentru a economisi mediul și este extrem de eficientă din punct de vedere energetic în comparație cu sistemele standard de iluminare fluorescentă, ceea ce se reflectă în costurile de funcționare reduse.

LED-ul Ufo crește

Are un corp din aluminiu care conduce la căldură generată minim de la dioda LED. De asemenea, aluminiu asigură o greutate redusă a lămpii. Sursa de lumină este formată din diode LED SMD de mare putere . Mediul de lucru pentru funcționarea luminilor cu LED-uri este de la -20 ° C la 55 ° C și umiditate de 5% până la 95%.

Led ufo cresc lumina

Lampa LED conține până la 132 de LED-uri în patru culori. Lumina roșie are o lungime de undă de 640-670nm, lumina albastră are o lungime de undă de 450-470nm, lumina IR are 730nm și lumina UV are 370nm. Spectrul roșu este folosit pentru clorofila A și clorofila B. Plantele au în general nevoie de toate lungimile de undă roșii pentru creșterea și dezvoltarea lor sănătoasă. Spectrul albastru reprezintă punctele maxime pentru creșterea și absorbția vegetativă. Lumina UV are o funcție unică de sterilizare și ucide bacteriile fitopatogene. IR asigură înflorire și germinare.

led lampă pe plante

Fotosinteza apare cel mai fundamental din lumina roșie și, în al doilea rând, din lumina albastră. Cu toate acestea, pentru multe plante este necesar și lumina albastră datorită reglării lor de creștere, înflorire și formare a fructelor. Prin urmare, se dezvoltă lumină LED adecvată pentru creșterea tuturor etapelor dezvoltării plantelor.

parametri:

Tip: UFO LED Lamp - Full Spectrum
Putere: 130W
Numărul de LED-uri: 132
Tip LED: LED SMD
Culorile LED: 91 roșu + 30 albastru + 6 IR + 5 UV
Tensiunea de intrare: AC85-275V
Dimensiuni (mm): 186x65
Material: Aluminiu
Greutate: 0,9 kg
Durata de viață: mai mult de 50.000 de ore
Unghiul de evacuare: 120 °

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

99%
99%
Vasile

Led

Un produs foarte econom