Microfon Lapel cu transmițător BOYA TX8 Pro

Codul: 73-008
475.00 lei Preț fără TVA: 395.83 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Microfonul cu rever cu transmițător TX8 PRO își va folosi utilizarea în toate domeniile de producție vizual-audio. Nu contează ce rol ar trebui să aibă acest emițător, se poate ocupa de asta.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Microfonul cu rever cu transmițător TX8 PRO își va folosi utilizarea în toate domeniile de producție vizual-audio. Nu contează ce rol ar trebui să aibă acest emițător, se poate ocupa de asta.

TX8 Pro este un transmițător digital fără fir cu microfon rever compatibil cu RX8 Pro și SP-RX8 Pro (receptorul este vândut separat). Acest emițător compact este o alegere excelentă pentru persoanele care doresc să-și mute munca sau hobby-ul cu un pas mai departe. Dispune de un afișaj LCD ușor de citit (care furnizează informații despre canalul și starea bateriei), o bandă de comutare RF largă, o intrare Mic și o intrare Line. Carcasa robustă și ușoară din plastic asigură o greutate redusă și este, de asemenea, potrivită pentru DSLR-uri pentru înregistrări video, înregistrare off-road sau televiziune.

microfon compact de emițător

Funcționează la interfața de frecvență UHF, care garantează primirea fără zgomot. Transmițătorul are 48 de canale care permit mai mult de două dispozitive să funcționeze în același timp și poate înregistra transmisia sunetului până la 100 de metri distanță. TX8 Pro este echipat cu un comutator MIC și LINE IN pentru microfoane cu fir standard sau surse liniare cu mutare reglabilă , alimentat de două baterii AA. Unitatea este dotată cu un microfon cu rever omnidirecțional, care aparține unuia dintre cele mai fiabile. Sistemul de sunet TX8 Pro gestionează foarte multe situații și oferă un grad ridicat de fiabilitate și eficiență .

Specificatii tehnice:

Tip de port: transmisie UHF cu 48 de canale
Canale: două grupuri de canale (A / B)
Metoda de difuzare: difuzare wireless
Alimentare: două baterii AA
Intrări: 1x intrare Mic, 1x Intrare linie

Conținutul pachetului:

1x emitator TX8 PRO
1x microfon Lapel
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă