Monitor video pentru copii cu led LCD de 5 "+ IR cu comunicație bidirecțională

Codul: 88-188
945.00 lei Preț fără TVA: 787.50 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
+

Monitorul pentru copii video (bona) cu LED-uri LCD de 5 "+ IR cu comunicație bidirecțională și monitorizare a temperaturii va avea grijă de siguranța copilului dvs. în timpul zilei și al nopții.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Monitorul video pentru bebeluși cu LED-uri de 5 "LCD + IR cu comunicație bidirecțională și monitorizarea temperaturii va avea grijă de siguranța copilului dumneavoastră în timpul zilei și al nopții. Acest monitor pentru bebeluși cu fotografiere pe timp de noapte asigură transmisia video și audio de înaltă calitate prin un ecran color complet, de până la 100 de metri în spațiul deschis.Electul digital aduce o mulțime de tehnologii interesante pentru a ușura viața de zi cu zi și unul dintre ele este monitorul video pentru copii, care va monitoriza constant copilul în timpul absenței dvs. va fi un ajutor de familie practic și de neînlocuit pentru îngrijirea copilului.

baby monitor babysitter

Bona de video oferă numeroase caracteristici inovatoare, făcându-l unic în domeniul său, cum ar fi comunicarea bidirecțională care vă va permite să auziți plânsul sau râsul copilului dvs. și, în schimb, copilul dumneavoastră va auzi și vocea voastră, astfel încât să nu trebuie să alerge deseori la camera pentru copii. Poate fi suficient dacă apăsați butonul și vorbiți pentru a calma copilul sau lansați de la distanță una dintre cele 5 discursuri oferite . O altă caracteristică utilă este filmarea în timpul nopții cu zoom digital dublu pentru vizionarea confortabilă a unui copil în timpul somnului, fără a fi nevoie să veniți acolo cu posibile tulburări ale somnului liniștit, prin aprinderea luminii în timpul nopții.

digitalna opatrovelka

Bona de video are un termometru încorporat pentru monitorizarea constantă a temperaturii interioare vizualizate pe afișajul LCD pentru a vă informa despre temperatura reală din camera copilului. Pe baza acestui fapt, veți putea evalua dacă temperatura este optimă și dacă copilul dumneavoastră se simte confortabil. O funcție foarte utilă a monitorului suplimentar este funcția VOX care economisește energie și își găsește utilizarea în principal noaptea. În timpul inactivității din camera în care este amplasată camera, ecranul LCD va trece în modul standby și va rămâne în acel mod până când camera va captura sunetul. Imediat ce bebelușul se trezește, monitorul pentru copii digitale vă avertizează prin pornirea ecranului LCD și transferarea sunetului. Camera pentru copii poate fi atașată pe perete / plafon datorită suportului universal al articulației sau poate fi așezată pe o masă și puteți regla înclinarea camerei după cum este necesar.

monitor bebe

Caracteristici:

la care se adauga Comunicare bidirecțională
la care se adauga Transmisie video și audio până la 300m
la care se adauga Ecran LCD color 5 "
la care se adauga Controlul volumului
la care se adauga Funcția VOX (economie de energie)
la care se adauga Monitorizarea temperaturii
la care se adauga Vedere nocturnă
la care se adauga Redă scuze pentru copii
la care se adauga 2x zoom digital

Conținutul pachetului:

1x cameră video digitală
1x afișaj LCD 5 "
2x Cablu de alimentare
1x Manual de utilizare

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă