Dispozitiv de ascultare spion

Codul: 09-001
395,00 lei Preț fără TVA: 329,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Dispozitivul de ascultare spion pentru vânzare pe care îl puteți cumpăra în magazinul nostru online la prețuri avantajoase. Uitați-vă la oferta noastră și găsiți ceea ce căutați.

Protecția cumpărătorului

 • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
 • Garanție pentru produse - 24 de luni
 • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

De ce suntem cel mai bun?

Peste 35.000 abonați YT Peste 1.000 Recenzii video YT 10 milioane vederi
Profesional consultanta
Lider de piata deja 12 ani
Toate produsele noi testăm

Descrierea produsului

Un dispozitiv de ascultare spion simplu și eficient . Cu acest dispozitiv de ascultare a spionilor audio, puteți auzi conversații prin pereți și alte bariere. Deci, cum funcționează? Simplu porniți Dispozitivul de ascultare, introduceți căștile, apoi plasați bug-ul pe perete și ascultați ce se spune.

Acest dispozitiv de ascultare a spionului funcționează prin amplificarea vibrațiilor audio. Atunci când oamenii vorbesc într-o cameră, vocile lor se află la o anumită bandă de frecvență și în funcție de cât de tare vorbesc, banda de frecvență se deplasează pe distanțe scurte sau lungi, care sunt preluate și amplificate de acest dispozitiv.

Dispozitiv de ascultare spion pentru vânzare pe care îl puteți cumpăra în magazinul nostru online pentru cel mai bun preț.

Dispozitiv de ascultare spion

Senzorul acestui gadget audio spion detectează vibrațiile care lovește pereții, tavanul și podeaua și le amplifică astfel încât să puteți asculta ceea ce se spune. Dacă banda de frecvență este scăzută, adică oamenii care vorbesc într-o notă inferioară, puteți utiliza controlul volumului din spatele acestui dispozitiv pentru a regla volumul și a crește senzorul de amplificare . Ea face într-adevăr "spionaj" mai amuzant și productiv.

Nimeni nu spune adevărul direct în fața ta. Deci, de ce să nu aflați adevărul! Și s-ar putea să fii foarte surprins de ceea ce pot spune oamenii atunci când nu ești în jur. ;-). Deci, fie că sunteți într-un hotel, în casa dvs., sau doar în camera următoare, veți ști ce spun ei.

Dispozitivul de ascultare al inspectorului Gadget este un dispozitiv spion foarte sensibil și ar trebui folosit cu mare atenție.

specificațiile produsului

 • Funcțiile principale: ascultarea bug-ului spion
 • Culoare: argintiu
 • Parametrii:
  - Jack Jack pentru căști
  - Conector USB
  - Senzor
  - buton ON / OFF
 • Alimentare: Baterie litiu încorporată
 • Dimensiuni: Lungime: 43 x Diametru: 36 (mm)

Utilizarea

 • Funcționează bine pe pereți, uși, ferestre, plăci metalice. Foarte sensibil, setați lent sensibilitatea pentru a evita deteriorarea auzului.

Conținutul pachetului

 • Dispozitiv de ascultare spion
 • Căști
 • Cablu USB
 • Alimentare (110-220V)
 • Manual de utilizare

! Un vânzător nu este responsabil pentru utilizarea necorespunzătoare a acestor produse în scopuri ilegale. Înainte de utilizare, este important să cunoașteți condițiile (dreptul, prescripțiile tehnice, promulgațiile, etc.) pentru a funcționa cu produse din țară!

Discuția despre produs (3)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Kp

Dispozitiv de ascultare spion

Cum se aude calitatea betonului prin perete?

Tradus din: hi
0
jan

mesti trg 17, 1000 ljubljana, slovenia

janez čuček răspundere

buna ziua, ti-as cumpara dispozitivul pentru a asculta conversatii dintr-o camera in alta prin perete. Am întrebări legate de asta: 1. Aparatul asigură auzirea unei conversații din camera alăturată chiar și printr-un perete de beton? 2. Acest dispozitiv necesită și baterii, ce fel? 3. Este necesar să plătiți vamă pentru achiziția din Slovenia sau nu și care este prețul final, prețul de 89 euro este menționat în prospect. Mulțumesc pentru răspunsuri, salutări Janez čuček, Ljubljana, Slovenia.

Tradus din: sl
0
Zan

Dispozitiv de ascultare spion

Zaneta răspundere

Bună ziua, acest produs este potrivit și pentru curățarea apartamentului de sub apartamentul meu? Multumesc pentru raspunsul tau.

Tradus din: sk
Cool Mania

Dispozitiv de ascultare spion

Pavel Kováčik răspundere

O zi buna,
Da, acest dispozitiv este potrivit pentru o astfel de utilizare.

Tradus din: sk
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă