Cele mai bune măști și costume de Halloween pentru carnaval: TOP #13 sfaturi

Cele mai bune măști și costume de Halloween pentru carnaval: TOP #13 sfaturi (idei) nu numai pentru copii (copii), ci mai ales pentru adulți. Costume înfricoșătoare fantomă, monștri, eroi și așa.. 31 octombrie este timpul pentru toate fantomele și monștrii, măștile și costumele, pentru că asta e Halloween. Așa că să ne îmbrăcăm un costum sau o mască de carnaval înfricoșătoare și de ce să nu strigăm huuuuuu... și să fim puțin speriați :)

În istorie, se spune că în prima zi a lunii noiembrie apar sufletele morților, care încearcă să controleze toate ființele umane vii și să intre în corpul uman. Și astfel oamenii au cerut ajutor pentru a se proteja împotriva acestor spirite - luminează ziua de Halloween . Mai întâi sub formă de lumânări, felinare sau cărbuni de foc până la o lumânare în dovleci sculptați sub formă de chip, în timp ce această tradiție a rămas până astăzi.

măști și costume de Halloween

Până nu demult, această sărbătoare nu a fost atât de răspândită în țara noastră, în general se știe că Halloween-ul este cel mai tradițional din SUA, unde această sărbătoare este sărbătorită încă din secolul al XIX-lea. Oamenii, în special copiii și tinerii, poartă diverse costume de carnaval și măști înfricoșătoare în timpul Halloween-ului, iar fețele pictate sunt, de asemenea, un semn că sunt menite să alunge spiritele rele și puterile malefice. Astăzi, această sărbătoare este în primul rând o perioadă de distracție și o aventură plină de adrenalină și atrage în principal copiii, care fac sau poartă măști de carnaval pentru copii și merg din ușă în ușă pentru a speria locuitorii din case și apartamente și le fac cadou. cu dulciuri sau fructe, în principal în America, Australia și alte țări.

costume de carnaval și măști de Halloween

Aici, Halloween-ul nu este la fel de obișnuit ca în America, dar pe măsură ce trece timpul, în țara noastră încep să aibă loc diverse petreceri de Halloween, petreceri înfricoșătoare, carnavale cu mascați sau discoteci de Halloween , unde poți experimenta magia misterioasă a unei măști necunoscute la o petrecere de Halloween și care aduce multă distracție și aventură. Unii au trăit deja Halloween-ul ca pe o altă sărbătoare asemănătoare cu Paștele sau Crăciunul, așa că își decorează casele cu dovleci sau decorațiuni în stilul înfricoșător de Halloween și au o seară plăcută în fața televizorului, când se uită la un film cu fantome sau groază.

Dar celor cărora le place foarte mult să fie speriați și nu părăsesc sărbătoarea de Halloween doar așa, abia așteaptă tot anul să își îmbrace un costum de carnaval sau o mască înfricoșătoare . Și cât de magică este noaptea înfricoșătoare de Halloween , pentru că până și copiii de la școală deja așteaptă cu nerăbdare când vor putea purta măști pentru carnavalul copiilor, precum vrăjitoare, diavol, schelet, moarte, vrăjitor, monstru sau creatură, om păianjen. , supraom, Harry Potter, printesa, razboinic, unele animale sau alte costume de carnaval pentru copii .

Halloween nu este despre cum să sperii copii sau adulți, este mai presus de toate despre distracție, adrenalină și aventură pentru a provoca puțină frică cu masca sau costumul tău și un sentiment de frică plăcută :)

Adulții și tinerii abia așteaptă petrecerea sau discoteca de Halloween, când aleg cu entuziasm măști de carnaval precum animale însetate de sânge, vârcolaci sau vampiri nemuritori, sau măști de Halloween precum un zombi sau cadavru înfricoșător și morbid, mumie și alte măști de Halloween . Și, desigur, toate costumele pentru copii nu trebuie să fie înfricoșătoare, urâte și teribil de înfricoșătoare. Alegeți doar o mască de Halloween care nu înfricoșează, cum ar fi Spiderman, Ironman, mumie, Ironman sau terminator, ciclop, costum de clovn sau pur și simplu purtați accesorii înfricoșătoare, cum ar fi o cravată sau mănuși.


Și unde poți găsi aceste costume de Halloween, măști înfricoșătoare sau costume de carnaval ? Magazinul nostru electronic Cool-mania are o gamă largă de măști și costume pregătite pentru această sărbătoare de Halloween, trebuie doar să te scufunzi în oferta noastră și să te distrezi sau să te sperii în timp ce alegi masca potrivită. Și iată-te, ți-am pregătit câteva dintre sfaturile noastre pentru măști de carnaval și costume de Halloween și ne vom bucura foarte mult dacă costumele și măștile noastre de Halloween oferă distracție perfectă și o noapte plăcut înfricoșătoare :)

# 14 Mască de față Grinch (elf verde) cu mănuși

costum carnaval masca fata cele mai bune costume grinch

Mască de față cu mănuși Grinch (elf verde) - pentru copii și adulți de Halloween sau carnaval. Costum Grinch (mască) din latex 100% natural, care este ecologic și non-toxic. Vederea și respirația prin gura și nasul măștii este confortabilă și respirabilă. Această mască de latex în formă de Grinch este, așadar, o alegere absolut ideală și originală pentru Halloween, carnaval, bal mascat, diverse petreceri, aniversare și altele. Măștile noastre Grinch se remarcă cel mai bine la Halloween, carnaval, discotecă, într-un club, la o petrecere sau festival, sunt investiția potrivită pentru tine dacă vrei să impresionezi și, mai presus de toate, să fii cool.

# 13 LED sensibil la sunet   Mască interlopă

dinti masca de fata masti de halloween infricosatoare

Oricine a văzut filmul Underworld se va întreba de ce această mască de Halloween are atât de mulți dinți! Din fericire, această mască este inofensivă, cu siguranță nu mușcă și chiar puțin fermecătoare, deoarece este o mască de față pentru DJ sensibilă la sunet, care clipește în muzică. Prin urmare, este perfect potrivit pentru o petrecere de Halloween, o discotecă sau un carnaval mascat . Și este foarte eficient, mai ales când începe să clipească în întuneric complet și atunci deja regretăm persoana ce va fi lângă tine purtând această mască :)

# 12 Măști LED Purge

masca de purjare de Halloween

Vrei sa te distrezi la o petrecere de Halloween sau la un carnaval mascat , dar nu vrei sa fii recunoscut de nimeni? Așa că îmbracă-ți masca PURGE și experimentează sentimentul incitant de a fi altcineva, cel puțin pentru o vreme. Purge masca cu LED pentru Halloween - o masca universala pentru toata lumea. Măști cu LED-uri cu motive înfricoșătoare sau de groază, în orice caz atrag atenția literalmente la prima vedere. La urma urmei, nu vezi o mască de purjare strălucitoare sau o mască de craniu în fiecare zi.

#11 Cravată cu LED-uri și papion LED

led cravata masti de halloween masca cu arc neon led pentru Halloween

Dacă ești un pic de tip conservator și nu te grăbești în măști sau costume îndrăznețe, și mergi la o petrecere sau discotecă de Halloween , îmbracă-ți această cravată LED sau papion LED și îndeplinește astfel condiția de a intra într-o mască . Sau cu această cravată LED luminoasă și acest papion LED este o modalitate potrivită de a veni la o petrecere în spiritul Halloween-ului sau a carnavalului în măști , și astfel veniți într-o mască sau pur și simplu să vă potriviți cu alții în costume sau măști de carnaval .

#10 Mănuși intermitente cu LED - Skeleton

Mănuși schelet strălucitoare cu LED

Aceste mănuși schelete iluminate cu LED-uri sunt perfecte pentru petrecerea de Halloween , discotecă sau carnavalul mascat. Desigur, sunt potrivite și ca un cadou original . Dacă vrei să fii cool și să impresionezi, sau dacă îți place să fii în centrul atenției, aceste mănuși cu LED vor atrage cu siguranță multă atenție și sunt cele mai eficiente pe întuneric, exact în atmosfera de Halloween :).

#9 Mască de față SPIDERMAN

masca de halloween spiderman

Vrei să fii un super erou cu o forță, rezistență și viteză uimitoare și, mai presus de toate, cool și o persoană bună? Deci fii SPIDERMAN! Aceasta masca din latex Spiderman este deci o alegere complet ideala si originala pentru Halloween, carnaval, bal mascat, diverse petreceri, petreceri aniversare.

#8 BATMAN - mască de față

măști de halloween în formă de batman

Și avem un alt super-erou din benzi desenate și din film - BATMAN , care este cunoscut pentru personalitatea sa întunecată și misterioasă , care luptă împotriva crimei în Gotham. Masca Batman îți permite să te transformi în această figură simbolică și să devii un gardian al justiției la diverse evenimente de costume precum Halloween, petreceri rave sau baluri mascate.

#7 Mască de față - JOKER

Mască în formă de Halloween - JOKER

ChaoZZZZZ și imprevizibilitate , acestea sunt principalele trăsături ale personajului iconic, pe care cred că toată lumea îl cunoaște și pentru aspectul său distinctiv, și mai ales pentru zâmbetul larg și sângeros, care nu te face să râzi... Cine este acesta? Tipul ăsta pe nume JOKER este greu de încurcat pentru că nu știi niciodată ce face. O mască de față excelentă de Halloween pentru orice petrecere, carnaval sau petrecere cu pisici sau discotecă.

# 6 JIGSAW Mască de Halloween

masca de fata infricosatoare de Halloween

Deci, cu această mască veți reprezenta cu siguranță lumea groazei perfect. Masca JIGSAW va aduce o doză de întuneric și frică și va oferi personajului tău de Halloween un aspect înfiorător și misterios. Jigsaw, cunoscut și sub numele de John Kramer, este un personaj fictiv din seria de filme de groază „Saw”, el aparține cu siguranță măștilor populare de Halloween sau pentru petreceri sau baluri mascate.

# 5 Costum de Spiderman

costum spiderman carnaval morph

Dar nu toate costumele de carnaval sau măștile de Halloween trebuie să fie înfricoșătoare și înfricoșătoare. Costumul Spiderman este la fel de interesant și potrivit atât pentru Halloween, cât și pentru carnaval . La urma urmei, cred că aproape fiecare băiat și chiar și un bărbat vrea să devină un comic sau un adevărat erou care luptă împotriva răului, îi apără pe nevinovați și salvează lumea :)

#4 Costum de dinozaur de Halloween

costum de dinozaur de halloween

Deci acest costum nu poate fi trecut cu vederea :) Costum de dinozaur - costum de dinozaur gonflabil pana la 2,2m - marimea XXL ca costum de carnaval pentru barbat sau femeie (adulti) pentru carnaval sau Halloween. Dacă porți acest costum la o discotecă sau te vinzi pe stradă în timpul sărbătorii de Halloween, poți fi sigur că vei provoca mult gălăgie și distracție grozavă la orice petrecere sau sărbătoare.

# 3 Mască de cap de cal

Mască de cap de cal de Halloween
Ești supărat la școală, la serviciu sau cu partenerul acasă? Toate acestea s-au terminat, pune-ți masca de cal pe cap și pieptănă-ți coama perfectă. Simți asta, da? Gata cu stresul, pieptul tău se umflă, inima îți bate larg - nu trebuie să-ți mai faci griji pentru problemele omenești, pentru că ești un cal și ești în sfârșit liber ! Mască cu cap de CAL pentru o petrecere de Halloween , o discotecă sau o petrecere de zi de naștere, peste tot cu această mască vei provoca râsete și distracție.

#2 Costum de Halloween BANANA

costum banana carnaval masca
Dacă vrei să arăți original la un bal mascat sau doar să te distrezi la o petrecere de aniversare cu prietenii, acest costum este alegerea potrivită. Daca vrei sa cumperi un costum amuzant, acest costum BANANA va fi cel potrivit pentru tine! Costumul este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Costum de carnaval perfect pentru Halloween sau orice altă petrecere.

#1 Dinții de vampir - Dracula

dinți de vampir pentru colții de petrecere de Halloween

Când se apropie petrecerea de Halloween , acești dinți de vampir vor fi completarea perfectă pentru ținuta de vampir. Dinții de vampir de Halloween precum Dracula sunt înfricoșători și perfecti pentru orice petrecere rave, Halloween, bal mascat sau sărbătoare. Lipește-i pe proprii canini, aplică niște vopsea roșie ca sângele fals, iar efectul va fi perfect convingător și poate cineva îți va permite să muști :)