Set de vinuri mici

Codul: 94-016
115,00 lei Preț fără TVA: 95,85 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Set de vinuri mici, care include prelungirea pentru turnarea vinului, dopul de vin și deschizătorul universal. Potrivit ca un cadou pentru toți iubitorii de vin.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Set de vinuri mici, care include prelungirea pentru turnarea vinului, dopul de vin și deschizătorul universal. Potrivit ca un cadou pentru toți iubitorii de vin.

1. Extinderea pentru a vărsa vinul - nu mai vărsați picături! Datorită ajutorului nostru unic, care nu poate lipsi în gospodăria ta. Designul său elegant arată luxos pe orice sticlă de vin. Acest ajutor la îndemână va asigura că nu vor fi vărsate alte picături. Prietenul tău va aprecia cu adevărat acest minunat obiect gadget.

2. Opritorul vinului - Cu acest opritor, nu veți strica vinul neacoperit, iar băuturile spumante vor păstra toate bulele din interiorul flaconului. Sticla este închisă cu vid rapid și ușor. Pur și simplu apăsați repetat pompa pistonului pentru a scoate aerul din sticlă. Setați ziua închiderii flaconului la indicator și aveți o imagine de ansamblu asupra prospețimii băuturilor.

3. Deschidere universală de vin - cu acest deschizător universal elegant nu veți avea probleme să deschideți nici o sticlă.               

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă