Cutie stilou - Cutie cadou din piele ecologică

Codul: 100-025
50,00 lei Preț fără TVA: 41,65 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Cutie pentru stilouri - Cutia pentru pixuri cadou din piele ecologică este o alegere elegantă și sofisticată pentru pixurile de lux, care este pe cât de modernă, pe atât de practică.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Cutie pentru stilouri - Cutia pentru pixuri cadou din Eco Leather este o alegere elegantă și sofisticată pentru pixurile de lux, pe cât de modernă, pe atât de practică. Designul său în culoare închisă este de bun gust și universal, motiv pentru care este potrivit pentru cadou oricărei persoane - indiferent dacă este vorba despre colegul, directorul, șeful, prietenul sau membrul apropiat al familiei. Această cutie este modalitatea perfectă de a transforma un stilou obișnuit într-un adevărat cadou care va arăta special și nobil.

Cutie cadou pentru un stilou

Cutie cadou pentru stilou de culoare neagra

Un cadou elegant si original

Cutia este concepută pentru a încăpea 2 stilouri standard în ea și, în același timp, pentru a garanta transportul și depozitarea în siguranță . Echipamentul său intern este adaptat astfel încât stiloul să nu fie deteriorat chiar și în cazul unui impact sau cădere accidentală. In acest fel, cutia cadou devine nu doar atrăgătoare din punct de vedere estetic, ci și un accesoriu practic.

cutii de pix din piele de lux

Design minimalist

Totusi, pe langa utilizarea sa practica, cutia cadou neagra pentru un stilou aduce si un anumit grad de eleganta si rafinament. Designul său minimalist și materialele de calitate din care este realizat sunt cu adevărat uimitoare și adaugă un plus de valoare oricărui stilou. Indiferent dacă decideți să oferiți această cutie cadou sau să includeți un pix cu ea, este un cadou unic și special, care cu siguranță va mulțumi pe toată lumea.

Specificație:

  • Culoare neagră
  • Design piele - piele ECO


Conținutul pachetului:

1x Cutie cadou pentru un stilou negru

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă