Quack - Bot de protecție pentru câini

Codul: 200-009
150,00 lei Preț fără TVA: 125,00 lei
În curând în oferta noastră

Quad - botul de protecție pentru câini. Puneți un bot pe capul câinelui dvs. și aveți o rață prietenoasă cu patru picioare.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Quad - botul de protecție pentru câini. Japonezii au venit cu ideea de a schimba buza câinelui tradițional brutal în ceva plăcut și inofensiv. Ei au creat un bot amuzant pentru câine numit Quack, care este în formă de rață. Puneți un bot pe capul câinelui dvs. și aveți o rață prietenoasă cu patru picioare.

Ductul botului

În efectul general veți obține cu siguranță că câinele dvs. va arăta inofensiv , dar cu siguranță veți provoca o senzație la plimbare, deoarece oamenii se vor mira și se vor distra pe botul de rață, în special copiii vor fi cu siguranță încântați. Să sperăm că câinele dvs. nu va fi ofensat din cauza acestui accesoriu.

Ciocolata de câini

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (4)

1%
1%
Jioaiw

Quack - Bot de protecție pentru câini

- nimic
- periculos pentru caine
- shunt de la Aliexpress pentru 2 euro
Tradus din: cs
1%
Šárka

Creat de un idiot

NU EXISTĂ!
Inventat de un idiot...cineva care nu știe că respirația cu gura deschisă este singura modalitate prin care un câine se răcește...chiar și un bot standard trebuie să aibă o dimensiune în care animalul să își poată deschide gura. Nu numai că este dement și a face un câine o rață este dezonorant (la fel ca un câine o rață), dar mai ales este PERICULOS!!! S-ar înțelege totuși că cineva ar inventa o astfel de groază, ceea ce este mai rău este că cineva la fel de inteligent ar lua-o ca pe un plan de afaceri.
Tradus din: cs
1%
To snad ne!

Quack - Bot de protecție pentru câini

nici unul
La urma urmei, acesta este un produs care poate pune viața unui câine în pericol. Cum poate ajunge chiar la vânzare?!
Făcând un idiot din câine și, de asemenea, refuzându-i singura șansă de a se răcori. Dacă îți plac câinii, ia-i cu siguranță.
Tradus din: cs
1%

Vacă

Nimic!
Aceasta este o prostie groaznică! Câinele trebuie să aibă spațiu pentru a deschide gura pentru a se răci și a respira când este cald. Aceasta este pentru ca cineva să omoare un câine/cățea doar pentru că vrea să arate ca o „răță”. Nici măcar nu este amuzant, darămite practic. Vând acest lucru este într-adevăr exagerat!
Tradus din: cs