Rucsac inteligent cu LED, animație programabilă sau text cu afișaj LED 24x24cm (control prin smartphone)

Codul: 88-256
845,00 lei 595,00 lei Preț fără TVA: 495,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Rucsac inteligent cu LED de animație sau text programabil cu afișaj LED 24x24cm (control prin telefonul mobil Anroid / iOS).

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Rucsacul inteligent cu LED-uri programabil o nimație sau text cu afișaj LED de 24x24cm (control prin telefonul mobil Anroid / iOS) este un accesoriu original pentru oricine este un fan al tehnologiei și gadgeturilor cool . Te-ai săturat de banalitate și stereotip? Îți place să fii centrul atenției și îți place să-i atragi pe ceilalți? Cu acest rucsac SMART LED veți ieși cu siguranță din mulțime. Rucsacul are culoarea neagră și are mult spațiu unde puteți depozita tot ce aveți nevoie.

Rucsacul pentru femei / bărbați este potrivit pentru călătorii, daune, muncă sau călătorii. În spatele rucsacului se află un afișaj LED mare (aprox. 24x24 cm) pe care puteți reda diverse animații sau texte, folosind smartphone-ul . Pe lângă spațiul mare din rucsac (43H-30W-12D cm), există și spațiu suplimentar în rucsac pentru un laptop (aprox. 36x28 cm).

Rucsacul cu LED-uri inteligente are mult spațiu de stocare (potrivit și pentru laptop sau tabletă)

Rucsac cu led cu afișaj programabil

Afișajul cu LED-uri în sine este găzduit într-o carcasă specială de protecție care poate rezista la stropirea apei (cu toate acestea, rucsacul nu este impermeabil!). Pur și simplu asociați rucsacul prin smartphone prin Bluetooth și apoi puteți controla cu ușurință afișajul de pe rucsac prin telefon. În plus față de diverse texte presetate, imagini sau animații, puteți crea propriile animații sau texte în aplicație (disponibile pentru Android și iOS . Datorită afișajului, este potrivit pentru diverse scopuri comerciale . Puteți deschide partea din față a rucsac de până la 180 de grade - care garantează accesul ușor la articolele stocate. Rucsacul este alimentat de un cablu USB pe care îl conectați la banca de alimentare (nu este inclus).

Puteți controla cu ușurință rucsacul luminos prin intermediul unui smartphone - puteți schimba, de asemenea, diferite imagini sau animații din aplicație.

rucsac inteligent cu redare de imagini cu ecran LED și GIF

Specificații:

Conectivitate - Bluetooth (APP pe iOS și Android)
Dimensiunea afișajului - aprox. 24x24 cm
Dimensiunea rucsacului - aprox. 30x18x43 cm
Greutate - 1,45 kg
Alimentare - cablu USB

Conținutul pachetului:

1x rucsac
1x Manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă