Twinkly Squares - pătrat LED programabil 6x (20x20cm) -  RGB + BT + Wi-Fi

Codul: 78-084
1.195,00 lei 795,00 lei Preț fără TVA: 662,50 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Twinkly Squares - pătrat LED programabil 6x (20x20cm) 8x8=64 pixeli - Twinkly Squares RGB + BT + Wi-Fi cu control APP.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Twinkly Squares - Patrat programabil LED 6x (20x20cm) 8x8=64 pixeli - Twinkly Squares RGB + BT + Wi-Fi cu control APP. Acest pătrat de lumină revoluționar cu LED aduce un decor unic de iluminat caselor noastre folosind cea mai modernă tehnologie. Luminile sunt controlate printr-o aplicație mobilă compatibilă atât cu Android, cât și cu iOS. Acest pachet conține un controler - conexiune și control Wi-Fi/Bluetooth și 6 pătrate luminoase, fiecare măsurând 20x20cm. Există 64 de lumini LED de 8x8 pixeli pe un pătrat. Lumini RGB reglabile II. generație de Twinkly Squares.

Design pătrat de lumină LED pe perete colorat RGB - LED Twinkly Squares 6x 64 bucăți LED-uri

pătrat programabil - pătrate sclipitoare 6 buc

Dispozitivele comunică între ele fără fir folosind Wi-Fi și Bluetooth . Puteți împerechea și controla 10 dispozitive de iluminat Twinkly simultan sau 4000 de LED-uri , cu același motiv și model de lumină de afișare. Puteți crea propriile animații uimitoare care vor umple și luminează întreaga cameră. Banda este proiectata pentru utilizare in interior - protectie IP20 .

Pătrate decorative cu lumini LED - TWINKLY SQUARES (64 de lumini pe un pătrat)

Pătrate luminoase cu LED - pătrate sclipitoare

Banda luminoasa este formata din 64 de bucati de lumini LED potrivite pentru orice decor. Dioda RGB înseamnă că luminile LED pot face o nuanță de lumină RGB de 16 milioane de culori . Puteți regla intensitatea luminii și culoarea exactă din scara de culori. Această ediție specială include integrarea casei inteligente cu Google Assistant și Amazon Alexa.

Decorare luminoasă frumoasă - setați-vă propriile culori, animații și teme de lumini LED împreună pentru mai multe dispozitive LED

decor iluminat pentru apartament - pătrat luminos led

Decorul tău poate fi creat din mai multe dispozitive și forme diferite . Vrei să ai un lanț de lumină pe perete, un cadru colorat și un sclipitor LED la ferestre și un brad mare de Crăciun în mijlocul camerei? Nici o problema! Creează-ți propria scenă și controlează-o imediat cu o temă de iluminare comună.

decor de perete - pătrat cu lumină led

Aplicația mobilă sofisticată împerechează smartphone-ul cu dispozitivul și îl puteți controla imediat. Aplicația însăși cartografiază aspectul luminilor și apoi puteți seta cu ușurință o culoare diferită pentru fiecare bec sau grup de becuri separat. Controlul este foarte simplu, rapid și intuitiv . În aplicație, puteți alege dintre modele implicite, puteți descărca modele noi de pe Internet din galeria online sau puteți crea propriile teme și le salva.

pătrat inteligent cu led iluminat - pe perete

Ornament universal cu LED controlat printr-o aplicație mobilă pentru Android și iOS

aplicație mobilă - twinkly

De asemenea, puteți controla intensitatea luminii, rata de schimbare, culoarea, nuanța, luminozitatea, rotația, amestecarea și multe altele. Funcția de cronometru vă permite să setați lumina să se aprindă și să se stingă automat, conform unui program de timp. Funcția playlist vă permite să setați diferite tipuri de teme în ordine cronologică și să le schimbați automat în funcție de setări

aplicația twinklyaplicație de control al luminii prin telefonul mobilpatrat led wifi

Cu dispozitivul opțional USB MUSIC DONGLE , decorația dvs. luminoasă va răspunde la muzica redată în cameră, lumina se va schimba și va comuta în ritmul muzicii , conform parametrilor setați. Există o serie de modele și teme disponibile pentru selectarea „afișaj după muzică”, care pot fi editate și setate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Luminile se schimbă în ritmul muzicii, deoarece egalizatorul grafic dansează imediat la fiecare petrecere. Dispozitivul USB MUSIC este un produs suplimentar, este necesar să-l cumpărați din magazinul nostru electronic.

twinkly music - dongle pentru dispozitiv USB

Caracteristici:

la care se adauga 64 LED-uri pe un pătrat
la care se adauga Control prin aplicație mobilă
la care se adauga Conexiune Wi-Fi și Bluetooth
la care se adauga Lumină RGB - scară 16 mil. culorile
la care se adauga Utilizare universală
la care se adauga 6 pătrate LED în pachet


Specificație:

Model: TWQ064STW-07-BEU
Număr de diode: 64 pe un pătrat
Durabilitate: IP20
Conexiune: Wi-Fi, Bluetooth
Dimensiunile piesei iluminate: 20x20cm
Tip LED: RGB
Durata de viață a becului: peste 30.000 de ore


Conținutul pachetului:

6x pătrat de lumină LED cu 64 de diode
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă